Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Vezi noul clip semnat Joe Gil - VIDEO

Tânărul artist de folk, Joe Gil, prezintă videoclipul pentru noua sa piesă, intitulată ”All We Are”, iar mai jos îl puteți vedea. Clipul, regizat de Sam Nuttmann, este o înregistrare... Continuare »
Joe Gil - All We Are - Video (sursa foto youtube.com)

Tânărul artist de folk, Joe Gil, prezintă videoclipul pentru noua sa piesă, intitulată ”All We Are”, iar mai jos îl puteți vedea.

Joe Gil (sursa foto theboneproject.com)

Clipul, regizat de Sam Nuttmann, este o înregistrare live cu Gil. Camera îl urmărește pe artist, care se plimbă prin parc, prin oraș și interpretează la chitară piesa. În plus, cadrele alternează, în special cu cele care focusează pe chitară.

Joe Gil - All We Are - Video (sursa foto youtube.com)Pe Joe Gil vi l-am prezentat și în octombrie 2011, cu piesa ”Packed Our Past”, al cărui videoclip îl puteți vedea AICI. Artistul s-a lansat anul trecut în industria muzicală și, deși nu are studii de specialitate, chiar el numindu-se un amator, a demonstrat că este extrem de talentat. Numeorase site-uri de specialitate i-au urmărit activitatea și i-au lăudat timbrul vocal foarte plăcut care se împletește cu felul în care spune povestea fiecărei piese.

Până acum Gil a lansat trei materiale discografice, ”Leave or Stay”, ”Joe Gil”, ce include colaborări cu John Ryan, Peter Brunetta, Julian Brunetta, Keith Tutt și Nolan Kinne și ”blankets”. Ultimul album reprezintă o colecție cu piesele preferate ale artistului, reinterpretate în propriul stil.

Joe Gil - All We Are (Clip oficial)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dubstep, tribal și caricaturi în noul clip lansat de Santigold - VIDEO

Santigold a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa ”Big...

Închide