Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox
INFO CONCERT:
OCS - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Vezi noul clip semnat Joe Gil - VIDEO

Tânărul artist de folk, Joe Gil, prezintă videoclipul pentru noua sa piesă, intitulată ”All We Are”, iar mai jos îl puteți vedea. Clipul, regizat de Sam Nuttmann, este o înregistrare... Continuare »
Joe Gil - All We Are - Video (sursa foto youtube.com)

Tânărul artist de folk, Joe Gil, prezintă videoclipul pentru noua sa piesă, intitulată ”All We Are”, iar mai jos îl puteți vedea.

Joe Gil (sursa foto theboneproject.com)

Clipul, regizat de Sam Nuttmann, este o înregistrare live cu Gil. Camera îl urmărește pe artist, care se plimbă prin parc, prin oraș și interpretează la chitară piesa. În plus, cadrele alternează, în special cu cele care focusează pe chitară.

Joe Gil - All We Are - Video (sursa foto youtube.com)Pe Joe Gil vi l-am prezentat și în octombrie 2011, cu piesa ”Packed Our Past”, al cărui videoclip îl puteți vedea AICI. Artistul s-a lansat anul trecut în industria muzicală și, deși nu are studii de specialitate, chiar el numindu-se un amator, a demonstrat că este extrem de talentat. Numeorase site-uri de specialitate i-au urmărit activitatea și i-au lăudat timbrul vocal foarte plăcut care se împletește cu felul în care spune povestea fiecărei piese.

Până acum Gil a lansat trei materiale discografice, ”Leave or Stay”, ”Joe Gil”, ce include colaborări cu John Ryan, Peter Brunetta, Julian Brunetta, Keith Tutt și Nolan Kinne și ”blankets”. Ultimul album reprezintă o colecție cu piesele preferate ale artistului, reinterpretate în propriul stil.

Joe Gil - All We Are (Clip oficial)

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dubstep, tribal și caricaturi în noul clip lansat de Santigold - VIDEO

Santigold a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa ”Big...

Închide