Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Vezi noul clip semnat Joe Gil - VIDEO

Publicat

pe

Joe Gil - All We Are - Video (sursa foto youtube.com)
Joe Gil - All We Are - Video (sursa foto youtube.com)

Tânărul artist de folk, Joe Gil, prezintă videoclipul pentru noua sa piesă, intitulată ”All We Are”, iar mai jos îl puteți vedea.

Joe Gil (sursa foto theboneproject.com)

Clipul, regizat de Sam Nuttmann, este o înregistrare live cu Gil. Camera îl urmărește pe artist, care se plimbă prin parc, prin oraș și interpretează la chitară piesa. În plus, cadrele alternează, în special cu cele care focusează pe chitară.

Joe Gil - All We Are - Video (sursa foto youtube.com)Pe Joe Gil vi l-am prezentat și în octombrie 2011, cu piesa ”Packed Our Past”, al cărui videoclip îl puteți vedea AICI. Artistul s-a lansat anul trecut în industria muzicală și, deși nu are studii de specialitate, chiar el numindu-se un amator, a demonstrat că este extrem de talentat. Numeorase site-uri de specialitate i-au urmărit activitatea și i-au lăudat timbrul vocal foarte plăcut care se împletește cu felul în care spune povestea fiecărei piese.

Până acum Gil a lansat trei materiale discografice, ”Leave or Stay”, ”Joe Gil”, ce include colaborări cu John Ryan, Peter Brunetta, Julian Brunetta, Keith Tutt și Nolan Kinne și ”blankets”. Ultimul album reprezintă o colecție cu piesele preferate ale artistului, reinterpretate în propriul stil.

Joe Gil - All We Are (Clip oficial)

Trending