Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Vezi noul clip Ozzy Osbourne – Let It Die - VIDEO

Publicat

pe

Ozzy Osbourne a lansat un nou videoclip pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru single-ul ”Let It Die” apărut în ianuarie anul trecut.

Ozzy Osbourne (sursa foto htbackdrops.com)

”Let It Die” este cel de-al treilea extras de pe albumul ”Scream”, cu care Ozzy Osbourne a revenit în 2010, după o pauză de trei ani.

Ozzy Osbourne Live Bucuresti 2010 (credit foto Mihai Anghel)Videoclipul îl prezintă pe Ozzy cu trupa sa în studioul de înregistrări. Odată cu primul referen, ”acțiunea” se transpune pe scenă, în timpul unui concert. Imaginile editate dau dinamică piesei, iar pentru a accentua anumite cuvine cheie din melodie, acestea apar scrise. Înregistrarea din concert include și momentele în care Ozzy aruncă cu apă și cu spumă în fani, așa cum a făcut în toate concertele sale din turneul de promovare a discului ”Scream”.

Și fanii din România au avut ocazia să fie udați de Ozzy Osbourne, care a susținut un concert de excepție pe 2 octombrie 2010, la Zone Arena (București). Într-un spectacol organizat de Radio CityFM, românii au putut asculta piese celebre precum ”Killer Of Giants”, ”Crazy Train”, ”Iron Man”, ”Mama, I’m Coming Hone” sau ”Mr. Crowley”, a cărei înregistrare de la concert o puteți urmări mai jos.

Ozzy Osbourne - Let It Die (Clip oficial)

Ozzy Osbourne Live Zone Arena, București - 02 octombrie 2010

Trending