Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Velvet Revolver se reunește cu Scott Weiland!

Scott Weiland

Scott Weiland și-a rezolvat neînțelegerile cu Velvet Revolver și se vor reuni luna aceasta. Știrea este o adevărată surpriză pentru fanii formației, întrucât Slash a declarat în noiembrie anul trecut că Velvet Revolver va susține preselecții pentru a alege un nou vocal până la finele lui 2011.

Scott Weiland

Potrivit site-ului Music News, grupul, format din SlashDuff McKagan, Matt Sorum și Scott vor cânta împreună pe 12 ianuarie la un eveniment caritabil.

Acesta se intitulează ”Love You Madly” și este organizat în memoria compozitorului John O'Brien, care a lucrat la filmele Iron Man 1, Iron Man 2 și Express. Artistul de numai 45 de ani a fost găsit mort în Chicago, în august 2011.

Spectacolul va avea loc la House of  Blues din Hollywood și va include prestații din partea lui Maroon 5, Sheryl Crow, Tom Morello, Fishbone, The Forest Rangers și  Chantal Kreviazuk.

Acesta va fi primul concert al formației Velvet Revolver de când Scott Weiland a părăsit grupul în 2008.

 

Citește mai multe despre Maroon 5Scott WeilandSlashTom MorelloVelvet Revolver
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Feist a făcut cover după Guns N’ Roses – VIDEO

Feist a interpretat piesa ”November Rain” a lui Guns N’ Roses, în cadrul unui concert susținut în Mexic. După cum se...

Închide