Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Velvet Revolver se reunește cu Scott Weiland!

Scott Weiland și-a rezolvat neînțelegerile cu Velvet Revolver și se vor reuni luna aceasta. Știrea este o adevărată surpriză pentru fanii formației, întrucât Slash a declarat în noiembrie anul trecut... Continuare »
Scott Weiland

Scott Weiland și-a rezolvat neînțelegerile cu Velvet Revolver și se vor reuni luna aceasta. Știrea este o adevărată surpriză pentru fanii formației, întrucât Slash a declarat în noiembrie anul trecut că Velvet Revolver va susține preselecții pentru a alege un nou vocal până la finele lui 2011.

Scott Weiland

Potrivit site-ului Music News, grupul, format din SlashDuff McKagan, Matt Sorum și Scott vor cânta împreună pe 12 ianuarie la un eveniment caritabil.

Acesta se intitulează ”Love You Madly” și este organizat în memoria compozitorului John O'Brien, care a lucrat la filmele Iron Man 1, Iron Man 2 și Express. Artistul de numai 45 de ani a fost găsit mort în Chicago, în august 2011.

Spectacolul va avea loc la House of  Blues din Hollywood și va include prestații din partea lui Maroon 5, Sheryl Crow, Tom Morello, Fishbone, The Forest Rangers și  Chantal Kreviazuk.

Acesta va fi primul concert al formației Velvet Revolver de când Scott Weiland a părăsit grupul în 2008.

 

Citește mai multe despre Maroon 5Scott WeilandSlashTom MorelloVelvet Revolver
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Feist a făcut cover după Guns N’ Roses – VIDEO

Feist a interpretat piesa ”November Rain” a lui Guns N’ Roses, în cadrul unui concert susținut în Mexic. După cum se...

Închide