Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Tudor Gheorghe - Vremea Nemâniei la Sala Palatului în 2012!

Tudor Gheorghe revine pe 23 mai 2012 pe scena Sălii Palatului din București pentru spectacolul Vremea nemâniei – inspirat de versul lui Grigore Vieru - „Sunt un om al nemâniei”.... Continuare »
Tudor Gheorghe - Vremea nemaniei pe 23 mai 2012 la Sala Palatului

Tudor Gheorghe - Vremea nemaniei pe 23 mai 2012 la Sala PalatuluiTudor Gheorghe revine pe 23 mai 2012 pe scena Sălii Palatului din București pentru spectacolul Vremea nemâniei – inspirat de versul lui Grigore Vieru - „Sunt un om al nemâniei”. Întreg evenimentul este un elogiu adus operei magistralului poet, prieten apropiat de-al artistului.

În amintirea celui ce a cântat dragostea de mamă, dragostea de țară, de limba română și a visat la unirea dintre frați, Tudor Gheorghe acompaniat de Orchestra Arkadia condusă de Marius Hristescu, va oferi publicului bucureștean un spectacol emoționant cu un mesaj expresiv.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, la Sala Palatului şi online pe vreaubilet.ro la preţuri cuprinse între 50 – 160 lei în funcţie de categoria de loc.

Citește mai multe despre Tudor Gheorghe
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Piesă nouă Bere Gratis: Ringul de dans

Trupa Bere Gratis intenționează să lanseze în 2012 un nou album de studio. Formația a dezvăluit astăzi prima melodie care...

Închide