Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Trupa Ministry face public track-listul albumului Relapse

Luna martie este aşteptată şi de fanii trupei Ministry, deoarece bandul lansează un nou album, Relapse. Apariţia discografică este propusă pentru data de 3 martie, dar până atunci, americanii au... Continuare »

Luna martie este aşteptată şi de fanii trupei Ministry, deoarece bandul lansează un nou album, Relapse. Apariţia discografică este propusă pentru data de 3 martie, dar până atunci, americanii au scos la lumină track listul albumului.

Din 1981, de când au ieşit în lumina reflectoarelor, cei de la Ministry au scos 11 albume, Relapse fiind cel de-al 12 album aşteptat. Cu un stil industrial metal de care sunt foarte mândri, membrii bandului Ministry vor lansa, de asemenea, maxi-single-ul Double Tap, pe 24 februarie.

Liderul trupei Al Jourgensen a declarat ca discul este inregistrat alaturi de Mike Scaccia (Rigor Mortis), Tommy Victor (Prong), Tony Campos (Soulfly, ex-Static-X) si Casey Orr (Rigor Mortis, Gwar). Dar până la momentul X, fanii pot asculta primul single al discului, 99 Percenters.

Track Listing:
1. Ghouldiggers
2. Double Tap
3. FreeFall
4. Kleptocracy
5. United Forces
6. 99 Percenters
7. Relapse
8. Weekend Warrior
9. Git Up Get Out 'n Vote
10. Bloodlust

Citește mai multe despre Soulfly
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Emeli Sandé a lansat un nou clip - VIDEO

Emeli Sandé, tânăra artistă din Scoția, a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a...

Închide