Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett

Trupa Iron Maiden a lansat trailer-ul oficial En Vivo

În urmă cu puţine zile vă spuneam că legendele heavy metal de la Iron Maiden pregătesc surpriza En Vivo, pe care fanii o aşteaptă pe data de 26 martie. Acum... Continuare »

În urmă cu puţine zile vă spuneam că legendele heavy metal de la Iron Maiden pregătesc surpriza En Vivo, pe care fanii o aşteaptă pe data de 26 martie. Acum Trupa Iron Maiden a lansat trailer-ul oficial al DVD-ului ce va fi însoţit de un documentar, astfel încât fanii se pot familiariza cu nebunia Iron Maiden.

Acţiunea se petrece în Santiago, Chile, filmările fiind făcute cu ocazia concertului For the Final Frontier Tour, pe care trupa l-a susţinut în faţa a peste 50.000 de metalişti. Cunoscuţi pentru energia lor atunci când vine vorba despre concerte, fanii din această zonă a lumii au fost aleşi sa apară pe DVD-ul En Vivio. Show-ul live va fi însoţit de un documentar Behind the Beast. En Vivo va fi lansat în format Blu-Ray, DVD şi CD pe data de 26 martie.

 

Citește mai multe despre Iron Maiden
RECOMANDARE:Cumpără un disc Iron Maiden

album-iron-maiden-the-book-of-soulsalbum-iron-maiden-from-fear-to-eternity-bestof-1990-2010album-iron-maiden-somewhere-back-in-time-bestof-1980-1989album-iron-maiden-somewhere-in-timealbum-iron-maiden-maiden-england-88

Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vezi noul clip semnat Joe Gil - VIDEO

Tânărul artist de folk, Joe Gil, prezintă videoclipul pentru noua sa piesă, intitulată ”All We Are”, iar mai jos îl...

Închide