Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Tribut Queen în clubul Jukebox Venue!

Clubul Jukebox Venue va găzdui pe 14 ianuarie 2012, de la ora 21:00, un concert-tribut Queen, susţinut de formaţia Marfar și de Bogdan Bradu, solistul trupei Phoenix. Marfar este o... Continuare »
Tribut-Queen-juckebox

Tribut-Queen-juckeboxClubul Jukebox Venue va găzdui pe 14 ianuarie 2012, de la ora 21:00, un concert-tribut Queen, susţinut de formaţia Marfar și de Bogdan Bradu, solistul trupei Phoenix.

Marfar este o trupă de cover-uri care interpretează melodiile într-un mod inedit şi plin de energie. Bogdan Bradu a concertat în Italia alături de voci celebre şi a semnat numeroase colaborări cu Opera Naţională din Bucureşti, Timişoara și Constanța. În prezent este solistul formaţiei Phoenix.

Sâmbătă seară este Flirt Party în care fiecare persoană va purta câte o brăţară de o anumită culoare: roşie fă paşi!, verde - sunt timid/ă, fă tu primul pas!, galben - poate da, poate nu...

Atmosfera în Jukebox Venue va fi întreţinută de muzica bună şi de băuturile la preţuri mici: sticla de Jack Daniel’s 75 lei, sticla de vodcă Finlandia 75 lei, bere Ciuc 4,5 lei şi shot-ul de tequila sau Jagermeister la 5 lei.

Preţul unui bilet este de 10 lei până în ora 22:00 şi de 15 lei după ora 22:00.

Citește mai multe despre PhoenixQueen
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Folk You 2012 - între 27-29 iulie la Vama Veche!

Blogul cântăreței Alina Manole anunţă în premieră datele Festivalului Folk You - Florian Pittiș 2012. Astfel în perioada 27-29 iulie...

Închide