Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Tracklist-ul noului album Madonna!

Se pare că tot mai multe informații despre cel mai nou album al Madonnei alunecă pe internet înainte de anunțul oficial. După ce în urmă cu ceva vreme a scăpat piesa Give... Continuare »
Madonna

Se pare că tot mai multe informații despre cel mai nou album al Madonnei alunecă pe internet înainte de anunțul oficial. După ce în urmă cu ceva vreme a scăpat piesa Give Me All Your Luvin, la începutul acestei săptămâni au apărut online tracklist-ul şi numele noului material.

Madonna

Intitulat Luv, discul care va include 14 piese, printre care Trust şi Give Me All Your Luvin, este programat la lansare undeva în primăvara acestui an. Luv, albumul cu numărul 12 din cariera artistei este primul ce va apărea după Hard Candy lansat în 2008 şi vândut în peste 4 milioane de copii în întreaga lume.

Hard Candy a fost promovat prin turneul mondial Sticky & Sweet Tour, în cadrul căruia Madonna a susținut un concert şi în România în august 2009.

Sticky & Sweet Tour a stabilit noi recorduri în ceea ce priveşte vânzările de bilete şi participarea publicului, aducându-i Madonnei câştiguri de 282 milioane dolari.

În total, artista a cântat pentru 3,5 milioane de fani din 32 de ţări, care au adus venituri totale de 408 milioane dolari, fapt ce clasează acest turneu pe locul 4 în topul turneelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile după U2- U2 360° Tour, AC/DC – Black Ice World Tour şi Rolling Stones – A Bigger Bang Tour.

Tracklist- ul albumului Luv este:

Trust
Dangerous Faith
Sitting On The Whole World
Turn Up The Radio
Waving With The Crowd
Suspended To The Light
Gimme All Your Luvin'
Crossed Fingers
Birthday Song
Reason & Passion
Masterpiece
Solar Salvation
The Darkness Void
Revelation

Madonna Give Me All Your Love (Full Single)

Citește mai multe despre Madonna
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kevin McKidd (Grey's Anatomy) înregistrează un album de muzică folk!

Kevin McKidd aka Owen Hunt din serialul Grey's Anatomy a dezvăluit că lucrează la un album de muzică folk în...

Închide