Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

The Strange Case of....Halestorm

Dacă e să fie hard, atunci să fie Halestorm. Trupa se pregăteşte pentru luna aprilie, când lansează albumul The Strange Case Of…. Pentru a-i pune pe fani în temă cu apariţia... Continuare »

Dacă e să fie hard, atunci să fie Halestorm. Trupa se pregăteşte pentru luna aprilie, când lansează albumul The Strange Case Of…. Pentru a-i pune pe fani în temă cu apariţia ce poartă semnătura Halestorm, trupa a trimis mai mulţi soli, printre care piesa Love Bites (So Do I).

Album destul de aşteptat de fani, The Strange Case Of… va fi promovat în cadrul unui turneu pe care cei de la Halestorm îl vor susţine alături de Godsmack si Staind, începând cu 13 aprilie. Halestorm este o trupă rock din Pennsylvania care a lansat până acum un singur album, în 2009, deşi din punct de vedere muzical ei sunt activi din 2005.

Halestorm, The Strange Case Of… track listing:
Love Bites (So Do I)
Mz. Hyde
I Miss The Misery
Freak Like Me
Beautiful With You
In Your Room
Break In
Rock Show
Daughters Of Darkness
You Call Me A Bitch Like It’s A Bad Thing
American Boys
Here’s To Us

Citește mai multe despre GodsmackHalestorm
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concert Robert Turcescu și Casa Presei la Coyote Café

Pe lângă televiziune, Robert Turcescu este pasionat şi de muzică. Dovadă este trupa Casa Presei al cărui lider este din...

Închide