Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

The Shins revine cu o ”piesă simplă” - AUDIO

The Shins a postat primul single extras de pe viitorul material discografic. Acesta se intitulează ”Simple Song” și poate fi ascultat mai jos. Cel de-al patrulea album al trupei, ”Port... Continuare »
The Shins

The Shins a postat primul single extras de pe viitorul material discografic. Acesta se intitulează ”Simple Song” și poate fi ascultat mai jos.

The Shins

Cel de-al patrulea album al trupei, ”Port Of Morrow”, va fi lansat pe 20 martie. Este primul material înregistrat de grup, de la LP-ul, ”Wincing The Night Away”, din 2007.

Discul a fost produs de Greg Kurstin în Los Angeles și Portland și este alcătuit din 10 piese:

Coperta album The Shins - Port Of MorrowPort Of Morrow:

"Dotare lui Spiral"
"Simple Song"
"Este doar viaţa"
"No Way Down"
"Septembrie"
"Momeală şi switch"
"Căderea de '82"
"Pentru A Fool"
'40 Mark Strasse "
"Portul de Morrow"

Grupul se pregătește și de un nou turneu în 2012, cu următoarea formulă: Mercer, Yuuki Matthews, Jessica Dobson, Richard Swift și Joe Plummer.

The Shins este o trupă de rock alternativ, indie rock, formată în 1997, în Albuquerque (New Mexico). Single-ul din 2002, ”The Past And Pending”, pe care îl puteți asculta mai jos, este unul dintre cele mai apreciate cântece ale formației. Piesa chiar a fost cântată la înmormântarea actorului Heath Ledger, în 2008.

The Shins - Simple Song

The Shins – The Past And Pending

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Van Halen - Tattoo (videoclip)

Van Halen a lansat videoclipul melodiei Tattoo, incluse pe albumul Different Kind Of Truth, disponibil pe piaţă începând cu data...

Închide