Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

The Killers va lansa album nou în 2012!

Se pare că pauza discografică a celor de la The Killers s-a terminat. Brandon Flowers, solistul trupei a confirmat oficial pentru BBC Radio 1 că The Killers pregăteşte un nou... Continuare »
The Killers

Se pare că pauza discografică a celor de la The Killers s-a terminat. Brandon Flowers, solistul trupei a confirmat oficial pentru BBC Radio 1 că The Killers pregăteşte un nou album în 2012.

The Killers

"Nu ştim încă dacă va fi lansat în vară sau în iarnă. Cert este că până acum am înregistrat câteva cântece, printre care şi Battle Born, pe îl consider un distrugător de recorduri".

În ceea ce priveşte sound-ul albumului, artistul a afirmat că el şi colegii săi se vor întoarce la vechile surse de inspiraţie.

"Am căzut de comun acord să revedem tot ce am făcut până acum şi să scoatem tot ce e mai bun pentru un material aşa cum doar noi ştim să facem."

În timpul pauzei Brandon Flowers a lansat Flamingo, primul său album solo, iar toboşarul Ronnie Vannucci a lansat Big Talk.

Day & Age (2008), ultimul album lansat de rockeri s-a vândut în peste 3 milioane de copii la nivel mondial.

The Killers - Human

Citește mai multe despre The Killers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Theory of a Deadman anunță un nou single - AUDIO

Theory of a Deadman lansează luna aceasta un nou single, intitulat ”Hurricane”, pe care îl puteți asculta mai jos. Dezvăluirea...

Închide