Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Tarja Turunen a făcut senzaţie la Bratislava (video)

Tarja Turunen vine la Bucureşti, unde va susţine un concert, pe data de 25 ianuarie. Dar aceasta nu este deloc o noutate. Până atunci, însă, fanii care o aşteaptă cu... Continuare »

Tarja Turunen vine la Bucureşti, unde va susţine un concert, pe data de 25 ianuarie. Dar aceasta nu este deloc o noutate. Până atunci, însă, fanii care o aşteaptă cu nerăbdare, pot trage cu ochiul la câteva piese pe care Tarja le-a interpretat la Bratislava, în urmă cu 3 zile. Este vorba de ”Rivers of Lust”, ”Never Enough” și ”Where were you last night”. Clipurile au fost realizate de un fan prezent la concert.

Albumul Tarjei Turunen, ”What Lies Beneath”, pe care artista  îl promovează, s-a vândut în aproape 1500 de exemplare în America, în prima săptămână de la lansare, și a urcat pe poziţia 24 în Top New Artist Albums (Heatseekers).

Citește mai multe despre Tarja Turunen
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pandemonium lansează Misanthropy pe 10 martie

Pandemonium, Misanthropy, luna martie. Nu v-aţi dat seama despre ce este vorba? Simplu. Polonezii de la Pandemonium lanseaza cel de-al...

Închide