Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Tarja Turunen a făcut senzaţie la Bratislava (video)

Tarja Turunen vine la Bucureşti, unde va susţine un concert, pe data de 25 ianuarie. Dar aceasta nu este deloc o noutate. Până atunci, însă, fanii care o aşteaptă cu... Continuare »

Tarja Turunen vine la Bucureşti, unde va susţine un concert, pe data de 25 ianuarie. Dar aceasta nu este deloc o noutate. Până atunci, însă, fanii care o aşteaptă cu nerăbdare, pot trage cu ochiul la câteva piese pe care Tarja le-a interpretat la Bratislava, în urmă cu 3 zile. Este vorba de ”Rivers of Lust”, ”Never Enough” și ”Where were you last night”. Clipurile au fost realizate de un fan prezent la concert.

Albumul Tarjei Turunen, ”What Lies Beneath”, pe care artista  îl promovează, s-a vândut în aproape 1500 de exemplare în America, în prima săptămână de la lansare, și a urcat pe poziţia 24 în Top New Artist Albums (Heatseekers).

Citește mai multe despre Tarja Turunen
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pandemonium lansează Misanthropy pe 10 martie

Pandemonium, Misanthropy, luna martie. Nu v-aţi dat seama despre ce este vorba? Simplu. Polonezii de la Pandemonium lanseaza cel de-al...

Închide