Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Sully Erna (Godsmack) își arată genunchiul pe Twitter (foto)

Publicat

pe

Sully Erna
Sully Erna

Sully ErnaVocalistul de la Godsmack, Sully Erna nu vrea să stea departe de fani nici chiar atunci când se află pe patul de spital. Deoarece nu prea are ce noutăţi să le spună, şi-a fotografiat genunchiul la care a suferit recent o operaţie şi a postat imaginea pe Twitter.
Nu este nici pe departe o fotografie artistică, dar Erna a încercat să dreagă totul cu un comentariu hazliu:

„Şi fanii spun că noi, artiştii, nu facem destule pentru ei. V-am dat piciorul meu, la naiba! Dar acum este timpul să-l recuperez”, se precizează pe site-ul loudwire.com.

Erna Sully nu este deloc obişnuit cu spitalele, el însuşi spunând că până la această intervenţie nu a avut niciodată nici măcar un oscior rupt. Deşi nu-i este deloc uşor după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o, Sully a mai postat pe acelaşi site de socializare:

 „Am încredere în medicii care mă îngrijesc. Acum sunt în recuperări dar voi redeveni puternic ca un taur. Hahaha, I' Avatar, baby”, specifică acelaşi site.

Problema de la genunchi nu este nici pe departe ceva dobândit recent. Sully Erna s-a lovit cu ceva timp în urmă dar abia acum a decis să se opereze. Erna are de gând să se refacă într-un timp cât mai scurt, deoarece alături de Godsmack a plănuit o serie de turnee în 2012.

 

 

Trending