Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Steven Tyler s-a logodit!

Publicat

pe

Steven Tyler si Erin Brady s-au logodit
Steven Tyler si Erin Brady s-au logodit

Steven Tyler si Erin Brady s-au logoditSteven Tyler, solistul trupei Aerosmith, s-a logodit cu iubita sa Erin Brady. Vestea a venit ieri prin intermediul purtătorului său de cuvânt.

Tyler (63 de ani) şi Brady (38 de ani) care care formează un cuplu încă din anul 2006, şi-au petrecut sărbătorile de iarnă în Hawaii, unde Erin Brady a fost fotografiată purtând inelul din aur alb cu diamant de cinci carate.

Până acum Steven Tyler a mai fost căsătorit timp de 11 ani cu modelul Cyrinda Foxe şi 18 ani cu creatoarea de modă Teresa Barrick. În prezent, cântăreţul înregistrează alături de trupa sa la cel de-al 15-lea album din carieră.

Aerosmith a luat naştere în 1970 şi a vândut până acum peste 150 de milioane de albume pe plan internaţional. În cariera de peste 40 de ani a primit patru premii Grammy, 10 MTV Video Music Awards şi a fost inclusă în 2001 în Rock and Roll Hall of Fame. Printre cele mai cunoscute piese ale formației se numără Walk This Way, Cryin, I Don't Wanna Miss A Thing, Janie's Got A Gun și Dream On. În iunie 2010, publicul român a avut ocazia să-i asculte live pe rockeri într-un concert susţinut la Zone Arena din București.

Steven Tyler - Dream On (live American Idol 2011)

Trending