Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Steven Tyler (Aerosmith), fluierat de un întreg stadion (video)

Publicat

pe

Steven Tyler canta imnul national
Steven Tyler canta imnul national

Steven Tyler canta imnul nationalSteven Tyler, solistul formaţiei Aerosmith, a ajuns din nou în atenţia presei, de această dată într-un mod negativ. Artistul în vârstă de 63 de ani a fost ales să cânte imnul Statelor Unite pe stadion înaintea unui meci între New England Patriots și Baltimore Ravens, însă interpretarea a fost atât de proastă încât atât fanii cât şi jucătorii au rămas înmărmuriţi. Prestaţia lui Tyler nu a rămas nepedepsită, fiind primită cu fluierături la scenă deschisă.

Clipul postat pe Youtube a strâns în doar 3 zile aproape 4 milioane de vizualizări.

Steven Tyler - interpretare dezastruoasă a imnului naţional

Concerte & turnee

Adio, Aerosmith! Formația renunță la turneul de adio și se retrage din muzica live

Aerosmith a anunțat pe 3 august 2024 că renunță la turneul său de adio și se retrage din muzica live. Trupa a anunțat printr-o postare pe social media că este nevoită să anuleze turneul său de adio, din cauza unor probleme cu vocea lui Steven Tyler.

Publicat

pe

Aerosmith live@Las Vegas
Aerosmith live@Las Vegas

Steven Tyler, solistul trupei, nu se poate recupera după ce corzile sale vocale au suferit o leziune gravă în urmă cu un an. Grupul cunoscut pentru hiturile "Crazy" și "Dream On" a scris pe rețeaua de socializare X că solistul a petrecut luni întregi încercând să își aducă vocea la potențial maxim. Steven a suferit o problemă cu corzile vocale în septembrie 2023, în cadrul unui concert din turneul de adio "Peace Out: The Farewell Tour".

Rănirea a provocat sângerări și a necesitat o perioadă lungă de recuperare. Grupul este activ din 1970, având deci peste jumătate de secol de activitate. S-a format în Boston, Massachusetts și a vândut peste 150 de milioane de discuri în toată lumea. Are și 4 premii Grammy în palmares. Aerosmith a susținut doar 3 concerte din turneul său de adio, din cauza problemelor lui Tyler.

În total, erau programate 40 de concerte Aerosmith în America de Nord. Grupul apărea în componența clasică: Steven Tyler la voce, chitară și muzicuță, Joe Perry la chitară, Tom Hamilton la bas, Joey Kramer la tobe și Brad Whitford la chitară.

Grupul a câștigat șase American Music Awards și zece MTV Video Music Awards. În 2001, Aerosmith a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame. Aerosmith a colaborat cu numeroși artiști și a participat la diverse proiecte secundare. Unul dintre cele mai notabile a fost colaborarea cu Run-D.M.C. la reînregistrarea piesei "Walk This Way" în 1986, care a ajutat la popularizarea genului rap-rock.

Tyler a fost și jurat al emisiunii "American Idol" la începutul deceniului trecut.  Steven Tyler a avut o viață personală tumultuoasă, marcată de lupte cu dependența de droguri și alcool, dar și de eforturile sale de recuperare și sobrietate. El este tatăl a patru copii, inclusiv actrița Liv Tyler. Aerosmith a concertat în România în 2010, la Arena Verde Stop.

Citește în continuare

Trending