Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Steven Tyler (Aerosmith), fluierat de un întreg stadion (video)

Steven Tyler, solistul formaţiei Aerosmith, a ajuns din nou în atenţia presei, de această dată într-un mod negativ. Artistul în vârstă de 63 de ani a fost ales să cânte... Continuare »
Steven Tyler canta imnul national

Steven Tyler canta imnul nationalSteven Tyler, solistul formaţiei Aerosmith, a ajuns din nou în atenţia presei, de această dată într-un mod negativ. Artistul în vârstă de 63 de ani a fost ales să cânte imnul Statelor Unite pe stadion înaintea unui meci între New England Patriots și Baltimore Ravens, însă interpretarea a fost atât de proastă încât atât fanii cât şi jucătorii au rămas înmărmuriţi. Prestaţia lui Tyler nu a rămas nepedepsită, fiind primită cu fluierături la scenă deschisă.

Clipul postat pe Youtube a strâns în doar 3 zile aproape 4 milioane de vizualizări.

Steven Tyler - interpretare dezastruoasă a imnului naţional

Citește mai multe despre AerosmithSteven Tyler
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Evanescence - My Heart is Broken (videoclip)

Luna trecută Evanescence a filmat videoclipul piesei My Heart Is Broken, acum disponibil pe internet. Melodia face parte de pe...

Închide