Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Ștefan Bănică va susține două concerte de ziua femeii

Publicat

pe

Stefan Banica, concert unplugged „Te Iubesc, Femeie!”
Stefan Banica, concert unplugged „Te Iubesc, Femeie!”

Stefan Banica, concert unplugged „Te Iubesc, Femeie!”

Ziua femeii ne aduce ocazia să îl vedem din nou pe scena pe Ștefan Bănică. Acesta va susține două concerte pe 8 și 9 martie începând cu orele 19:30 la Circ & Variete Globus.

Spre deosebire de cântările cu care Ștefan Bănică și-a obișnuit fanii de sărbători, cele de Ziua Femeii au o încărcătură emoțională mai puternică. Concertele din seria unplugged „Te iubesc, Femeie!” au în setlist în special piese de dragoste adaptate într-un stil aparte pentru a fi cântate la instrumentele reci.

În afară de Rock’n’Roll Band si grupul The 50’s, Ștefan Bănică va avea în concert și invitați surpriză care își vor trasmite de pe scenă mesajul de apreciere către doamne și domnișoare în propriul stil.

“Anul trecut, membrii trupei mele au declarat concertul unplugged “Te iubesc, femeie!”, din luna martie, cel mai aproape de suflet concert din cariera lor. Pentru mine a fost ceva cu totul inedit, cântând piesele mele, mai noi și mai vechi, în varianta acustică într-o atmosferă exceptională creată de public. Sper că aceste concerte unplugged din luna martie să devină o tradiție, așa cum sunt concertele mele de Crăciun. Vă așteptăm cu toată dragostea!”

Ștefan Bănică

Biletele se gasesc la Circ & Variete Globus, Sala Palatului, Teatrul de Comedie, Teatrul Foarte Mic, Teatrul National de Opereta "Ion Dacian", Magazinul Unirea (parter), statia de metrou Unirii 2, magazinele Carrefour si pe site-urile www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.myticket.ro.

Trending