Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Soulfly aduc sclavia în albumul Enslaved

V-a plăcut albumul Omen pe care cei de la Soulfly vi l-au picurat în urechi în 2010? Dacă deja aţi ciulit urechile, aflaţi ca bandul a decis ca este momentul... Continuare »

V-a plăcut albumul Omen pe care cei de la Soulfly vi l-au picurat în urechi în 2010? Dacă deja aţi ciulit urechile, aflaţi ca bandul a decis ca este momentul perfect pentru un nou material discografic, Enslaved, un follow-up al celui de acum 2 ani. Cu data de lansare 13 martie, albumul a fost “lucrat” în Tallcat Studios din Phoenix, Arizona, avându-l ca producător pe Chris "Zeuss" Harris.

Soulfly încearcă să aducă un suflu nou în ceea ce fac, iar din acest motiv ei au ales să-i aducă în band pe Tony Campos, fost membru Static-X şi pe drummer-ul David Kinkade, care are la activ experienţă în trupa Borknagar. Alături de vocalistul Max Cavalera şi chitaristul Marc Rizzo, cei din Soulfly au decis că este momentul ideal pentru un nou material discografic. După cum se specifică pe site-ul oficial la bandului, noul album care va aborda tema sclaviei (prin piese precum Slave, Change, Legions, Gladiator, Redemption of Man By God şi Revengeance) va aduce elemente noi şi poate chiar neaşteptate...cum ar fi sunetele de vioară, sau apariţiile de excepţie ale lui Dez Fafara de la DevilDriver şi Travis Ryan de la Cattle Decapitation.

În septembrie 2011, membrii trupei anunţau că au de gând să scoată un nou album pentru 2012 iar o lună mai târziu ei confimau faptul că înregistrările s-au încheiat şi că noul produs va fi ceva în stilul Arise (Sepultura 1991), dar mult mai dinamic. Acu nu trebuie decât să aşteptăm ziua de 13.

Tracking list:

 1. Resistance
 2. World Scum
 3. Intervention
 4. Gladiator
 5. Legions
 6. American Steel
 7. Redemption of Man By God
 8. Treachery
 9. Plata O Plomo
 10. Revengeance
 11. Chains
 12. Slave
 13. Bastards
 14. Soulfly VIII

Citește mai multe despre EnslavedSoulfly
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Află care au fost cei mai de succes artiști în 2011! – VEZI TOP

Coldplay, Noel Gallagher și Florence And The Machine au fost cei mai vânduți artiști rock în 2011. Potrivit The Official Charts Company, single-ul ”Paradise”...

Închide