Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Soulfly aduc sclavia în albumul Enslaved

Publicat

pe

V-a plăcut albumul Omen pe care cei de la Soulfly vi l-au picurat în urechi în 2010? Dacă deja aţi ciulit urechile, aflaţi ca bandul a decis ca este momentul perfect pentru un nou material discografic, Enslaved, un follow-up al celui de acum 2 ani. Cu data de lansare 13 martie, albumul a fost “lucrat” în Tallcat Studios din Phoenix, Arizona, avându-l ca producător pe Chris "Zeuss" Harris.

Soulfly încearcă să aducă un suflu nou în ceea ce fac, iar din acest motiv ei au ales să-i aducă în band pe Tony Campos, fost membru Static-X şi pe drummer-ul David Kinkade, care are la activ experienţă în trupa Borknagar. Alături de vocalistul Max Cavalera şi chitaristul Marc Rizzo, cei din Soulfly au decis că este momentul ideal pentru un nou material discografic. După cum se specifică pe site-ul oficial la bandului, noul album care va aborda tema sclaviei (prin piese precum Slave, Change, Legions, Gladiator, Redemption of Man By God şi Revengeance) va aduce elemente noi şi poate chiar neaşteptate...cum ar fi sunetele de vioară, sau apariţiile de excepţie ale lui Dez Fafara de la DevilDriver şi Travis Ryan de la Cattle Decapitation.

În septembrie 2011, membrii trupei anunţau că au de gând să scoată un nou album pentru 2012 iar o lună mai târziu ei confimau faptul că înregistrările s-au încheiat şi că noul produs va fi ceva în stilul Arise (Sepultura 1991), dar mult mai dinamic. Acu nu trebuie decât să aşteptăm ziua de 13.

Tracking list:

  1. Resistance
  2. World Scum
  3. Intervention
  4. Gladiator
  5. Legions
  6. American Steel
  7. Redemption of Man By God
  8. Treachery
  9. Plata O Plomo
  10. Revengeance
  11. Chains
  12. Slave
  13. Bastards
  14. Soulfly VIII
Comentează

Trending