Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Storm the Sorrow, premieră la un concert în Olanda-VIDEO

Epica se pregătesc pentru Requiem For the Indifferent. Cel puţin asta au demonstrat la un concert pe care metaliştii l-au susţinut în Olanda, pe 12 ianuarie. Cu aceasta ocazie, fanii... Continuare »

Epica se pregătesc pentru Requiem For the Indifferent. Cel puţin asta au demonstrat la un concert pe care metaliştii l-au susţinut în Olanda, pe 12 ianuarie. Cu aceasta ocazie, fanii au auzit, în premieră, o piesă care se va regăsi in albumul ce va apărea pe piaţă în luna martie.

Nimic mai plăcut pentru un fan adevărat decât să fie primul care ascultă o piesă a trupei preferate. Asta s-a întâmplat în Olanda, unde trupa de metal simfonic a susţinut un concert, zilele trecute. Piesa Storm the Sorrow face parte din albumul Requiem For The Indifferent. Cu un titlu mai mult decât ciudat, noul album aduce în prim plan probleme ale omenirii, tensiunile existente între diferite culturi şi religii, vorbeşte despre războaie, dezastre naturale şi crize financiare care scapă de sub control.

Citește mai multe despre Epica
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N'Roses pregatesc un nou album

Guns N' Roses au intrat in focurile creaţiei. Axl şi ceilalţi membri ai trupei sunt pe punctul să lanseze un...

Închide