Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Storm the Sorrow, premieră la un concert în Olanda-VIDEO

Trupa Epica

Trupa Epica

Epica se pregătesc pentru Requiem For the Indifferent. Cel puţin asta au demonstrat la un concert pe care metaliştii l-au susţinut în Olanda, pe 12 ianuarie. Cu aceasta ocazie, fanii au auzit, în premieră, o piesă care se va regăsi in albumul ce va apărea pe piaţă în luna martie.

Nimic mai plăcut pentru un fan adevărat decât să fie primul care ascultă o piesă a trupei preferate. Asta s-a întâmplat în Olanda, unde trupa de metal simfonic a susţinut un concert, zilele trecute. Piesa Storm the Sorrow face parte din albumul Requiem For The Indifferent. Cu un titlu mai mult decât ciudat, noul album aduce în prim plan probleme ale omenirii, tensiunile existente între diferite culturi şi religii, vorbeşte despre războaie, dezastre naturale şi crize financiare care scapă de sub control.

Citește mai multe despre Epica
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N'Roses pregatesc un nou album

Guns N' Roses au intrat in focurile creaţiei. Axl şi ceilalţi membri ai trupei sunt pe punctul să lanseze un...

Închide