Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Storm the Sorrow, premieră la un concert în Olanda-VIDEO

Epica se pregătesc pentru Requiem For the Indifferent. Cel puţin asta au demonstrat la un concert pe care metaliştii l-au susţinut în Olanda, pe 12 ianuarie. Cu aceasta ocazie, fanii... Continuare »

Epica se pregătesc pentru Requiem For the Indifferent. Cel puţin asta au demonstrat la un concert pe care metaliştii l-au susţinut în Olanda, pe 12 ianuarie. Cu aceasta ocazie, fanii au auzit, în premieră, o piesă care se va regăsi in albumul ce va apărea pe piaţă în luna martie.

Nimic mai plăcut pentru un fan adevărat decât să fie primul care ascultă o piesă a trupei preferate. Asta s-a întâmplat în Olanda, unde trupa de metal simfonic a susţinut un concert, zilele trecute. Piesa Storm the Sorrow face parte din albumul Requiem For The Indifferent. Cu un titlu mai mult decât ciudat, noul album aduce în prim plan probleme ale omenirii, tensiunile existente între diferite culturi şi religii, vorbeşte despre războaie, dezastre naturale şi crize financiare care scapă de sub control.

Citește mai multe despre Epica
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N'Roses pregatesc un nou album

Guns N' Roses au intrat in focurile creaţiei. Axl şi ceilalţi membri ai trupei sunt pe punctul să lanseze un...

Închide