Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Storm the Sorrow, premieră la un concert în Olanda-VIDEO

Trupa Epica

Trupa Epica

Epica se pregătesc pentru Requiem For the Indifferent. Cel puţin asta au demonstrat la un concert pe care metaliştii l-au susţinut în Olanda, pe 12 ianuarie. Cu aceasta ocazie, fanii au auzit, în premieră, o piesă care se va regăsi in albumul ce va apărea pe piaţă în luna martie.

Nimic mai plăcut pentru un fan adevărat decât să fie primul care ascultă o piesă a trupei preferate. Asta s-a întâmplat în Olanda, unde trupa de metal simfonic a susţinut un concert, zilele trecute. Piesa Storm the Sorrow face parte din albumul Requiem For The Indifferent. Cu un titlu mai mult decât ciudat, noul album aduce în prim plan probleme ale omenirii, tensiunile existente între diferite culturi şi religii, vorbeşte despre războaie, dezastre naturale şi crize financiare care scapă de sub control.

Citește mai multe despre Epica
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Guns N'Roses pregatesc un nou album

Guns N' Roses au intrat in focurile creaţiei. Axl şi ceilalţi membri ai trupei sunt pe punctul să lanseze un...

Închide