Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Ryan Adams a lansat un nou clip – VIDEO

Ryan Adams

Ryan Adams a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat pentru piesa ”Chains Of Love”.

Ryan Adams

Clipul îl prezintă pe artist interpretând melodia pe acoperișul unei clădiri, apoi cadrul se mută într-un câmp verde unde explodează artificii, iar în final acțiunea se întoarce pe acoperiș.

Coperta album Ryan Adams - Ashes & Fire”Chains Of Love” este cel de-al doilea single extras de pe ultimul album al lui Adams. Discul ”Ashes & Fire”, al 13-lea la număr, a fost lansat anul trecut, pe 10 octombrie. A fost pentru prima dată când artistul a lucrat cu producătorul Glyn Johns, cunoscut pentru colaborările sale cu The Who, The Rolling Stones și The Beatles. Materialul discografic include și o serie de invitați speciali, precum Tom Petty, Norah Jones și Benmont Tench. Primul single extras se intitulează ”Lucky Now” - AUDIO.

Ryan Adams este un muzician și pictor american, cunoscut atât pentru cariera solo, cât și pentru colaborările sale cu Weezer, The Counting Crows, Norah Jones, The Finger, Elton John etc.De asemenea, Adams este unul dintre membrii fondatori ai grupului The Cardinals, de care s-a despărțit în anul 2009.

Ryan Adams - Chains Of Love (Clip Oficial)

Citește mai multe despre Norah JonesRyan AdamsThe BeatlesThe Rolling StonesThe Who
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Brian May (Queen) cântă cu Dappy – Rockstar – CLIP OFICIAL

Rapperul Dappy a lansat un nou single, realizat în colaborare cu Brian May, de la Queen. Single-ul se intitulează ”Rockstar”...

Închide