Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ronnie Wood şi-a luat la revedere de la Jimi Hendrix

Publicat

pe

“Am fost cu el la Ronnie Scott's Jazz Club, în noaptea în care a murit. El cobora scările împreuna cu prietena lui şi i-am spus: noapte buna, Jimi! Iar el nu mi-a raspuns imediat. I-am mai spus o dată noapte bună, iar atunci el s-a întors spre mine foarte încet şi mi-a facut un semn cu mâna”, îşi aminteşte Ronnie Wood de la Rolling Stones despre ultima întâlnire pe care a avut-o cu Jimi Hendrix. Artistul emblemă al chitariştilor a fost găsit fără suflare în ziua de 18 septembrie 1970.

Acestea au fost ultimele cuvinte pe care Jimi Hendrix i le-a adresat lui Ronnie, în noaptea de dinaintea morţii. Potrivit rocknewsdesk.com, Wood îşi aminteşte că Jimi era un tip manierat, un dulce, cum se zice dar care, deşi canta dumnezeieşte, nu era niciodată mulţumit de vocea lui. Ori de câte ori cobora de pe scenă, Jimi îl întreba pe Ronnie dacă vocea a fost Ok, deoarece spunea ca nu poate să cânte, specifică acelaşi site. Iar Ronnie îl încuraja mereu şi-l făcea să aibă încredere în puterea pe care instrumentul său o are asupra fanilor.

James Marshall "Jimi" Hendrix, s-a născut la 27 noiembrie 1942 şi a fost unul dintre cei mai reprezentativi muzicieni, pentru care chitara nu a avut niciun secret.

Trending