Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Red Hot Chili Peppers - Look Around (videoclip)

Red Hot Chili Peppers a postat online videoclipul piesei Look Around, cel de-al treilea single extras de pe albumul I’m With You. Clipul poartă semnătura lui Stephane Sednaoui, un mai... Continuare »
Red-Hot-Chilli-Peppers- credit fotoTerry-Richardson (www. gotthiscovered.com)

Red Hot Chili Peppers a postat online videoclipul piesei Look Around, cel de-al treilea single extras de pe albumul I’m With You.

Red-Hot-Chilli-Peppers- credit fotoTerry-Richardson (www. gotthiscovered.com)

Clipul poartă semnătura lui Stephane Sednaoui, un mai vechi colaborator de-al trupei şi se bucură de prezenţa lui Sandha Khin, iubita lui Flea şi a lui Everly, fiul lui Anthony Kiedis.

Până acum de pe albumul I'm with you, lansat pe 31 august 2011, formaţia a mai lansat şi single-urile The Adventures of Rain Dance Maggie şi Monarchy of Roses.

În prezent formația a fost nevoită să-și anâne o serie de concerte din cadrul turneului mondial de promovare deoarece Kiedis a fost suspus unei operații la picior. Din fericire concertul programat la București nu a fost afectat, americanii urmând să concerteze pe 31 august 2012 la Arena Naţională.

Red Hot Chili Peppers - Look Around

Citește mai multe despre Red Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Corey Taylor şi Shawn Crahan au lansat primul film, Thy Shalt (VIDEO)

Corey Taylor şi Shawn “Clown” Crahan au pus bazele propriei companii de film şi televiziune, Living Breathing Films iar pentru...

Închide