Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Red Hot Chili Peppers amână o serie de concerte!

Trupa Red Hot Chili Peppers a fost nevoită să-şi reprogrameze o serie de concerte din cadrul turneului de promovare a albumului I’m With You, deoarece solistul Anthony Kiedis urmează să... Continuare »
Red-Hot-Chilli-Peppers

Trupa Red Hot Chili Peppers a fost nevoită să-şi reprogrameze o serie de concerte din cadrul turneului de promovare a albumului I’m With You, deoarece solistul Anthony Kiedis urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Red-Hot-Chilli-Peppers

Concertele afectate sunt cele din America, lista reprogramărilor putând fi văzută AICI. Seria de concerte ar fi trebuit reluată pe 20 ianuarie 2012 în Florida, însă dat fiind incidentul din ultima perioadă, turneul va începe pe 29 martie 2012.

Se pare că Anthony Kiedis a suferit multiple răni la picior și trebuie operat pentru eliminarea unui os zdrobit și corectare un tendon flexor care s-a detașat. Se așteaptă ca solistul să se recupereze complet.

Noile date anunțate de trupă pentru continentul american se intercalează cu datele turneului european, să sperăm însă că problema de sănătate a artistului nu va afecta reprezentația din România. Red Hot Chili Peppers va concerta în ţara noastră pe 31 august 2012 la Naţional Arena din București.

Citește mai multe despre Anthony KiedisRed Hot Chili Peppers
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Graham Coxon (Blur) anunță un album și turneu solo

Chitaristul de Blur, Graham Coxon, a anunțat că va pleca anul acesta într-un turneu solo. Artistul, care va lansa cel...

Închide