Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Primele demo-uri ale trupei Radiohead au apărut pe online - AUDIO

Publicat

pe

Radiohead_On A Friday
Radiohead_On A Friday

Încă două demo-uri vechi ale trupei Radiohead au apărut pe internet. Acestea se intitulează ”Fat Girl” și ”Fragile Friend”, iar mai jos le puteți asculta.

Radiohead_On A Friday

Se pare că cele două piese fac parte de pe o casetă demo, realizată de grup în 1986. În acea perioadă Radiohead purta numele On A Friday și nu îl avea în componență pe chitaristul Johnny Greenwood. Caseta a fost fost înregistrată în sala de muzică a Școlii Abingdon (Oxfordshire, Marea Britanie), unde își desfășurau și orele de repetiție.

Primele piese de pe acestă casetă demo au fost dezvăluite pe internet în noiembrie, anul trecut, iar mai jos le puteți asculta. Acestea se intitulează ”Everybody Knows” și ”Girl” și includ o colaborare cu saxofonistul Raz Peterson.

Caseta demo a fost realizată la doar un an de la formarea trupei, în 1985. Thom Yorke, Colin Greenwood, Ed O'Brien și Phil Selway urmau cursurile aceleași școli, Abingdon. Inițial au pus numele formației On A Friday, deoarece vineri era ziua în care aceștia repetau în sala de muzică. După înregistrarea casetei demo, grupul a susținut primul concert în 1986, în Oxford, la Tavern Jericho.

Radiohead/On A Friday - Fat Girl

Radiohead/On A Friday - Fragile Friend

Radiohead/On A Friday - Everybody Knows

Radiohead/On A Friday - Girl

Trending