Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Piesă nouă Bere Gratis: Ringul de dans

Trupa Bere Gratis intenționează să lanseze în 2012 un nou album de studio. Formația a dezvăluit astăzi prima melodie care va fi inclusă pe viitorul disc. “Ringul de dans” este... Continuare »
Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)

Trupa Bere Gratis intenționează să lanseze în 2012 un nou album de studio. Formația a dezvăluit astăzi prima melodie care va fi inclusă pe viitorul disc. “Ringul de dans” este un cântec indie-pop cu influențe electro, care vorbește despre viață (în patru acte) și adevăr. Melodia transmite o chemare la a trăi în miezul lucrurilor, printr-o implicare totală.

Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)

În același timp a fost lansat și un remix dubstep făcut de Quba (dj/producător). Ambele variante ale piesei au fost mixate și masterizate de Bogdan Ioan. Cu siguranță mixul va ajuta piesa să pătrundă mai ușor în cluburi, trupa fiind consacrată melodiilor de dragoste sau hiturilor melodioase pentru radio. Este încă un exemplu ce susține că o trupă trebuie să se transforme constant, păstrându-și identitatea, menținând pasul cu sound-ul prezentului.

Bere Gratis va cânta luna aceasta la Galați. Pe 20 ianuarie fanii și prietenii trupei din orașul de pe Dunăre vor putea asculta live noua melodie în clubul Zodiar. Vă propunem spre audiție cele două variante și să vă invităm să comentați.

Bere Gratis - Ringul de dans (Varianta originala):

Bere Gratis - Ringul de dans (remix DJ Quba):

Citește mai multe despre Bere Gratis
Redactia InfoMusic este la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kanye West va lucra la filmul ”The Jetsons”?

Kanye West a discutat o posibilă colaborare privind pelicula ”The Jestsons”. Potrivit MTV, rapper-ul este un mare fan al seriei de desene animate şi s-a întâlnit cu...

Închide