Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Piesă nouă Bere Gratis: Ringul de dans

Publicat

pe

Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)
Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)

Trupa Bere Gratis intenționează să lanseze în 2012 un nou album de studio. Formația a dezvăluit astăzi prima melodie care va fi inclusă pe viitorul disc. “Ringul de dans” este un cântec indie-pop cu influențe electro, care vorbește despre viață (în patru acte) și adevăr. Melodia transmite o chemare la a trăi în miezul lucrurilor, printr-o implicare totală.

Bere Gratis @TVR (foto: IOANA CHIRITA)

În același timp a fost lansat și un remix dubstep făcut de Quba (dj/producător). Ambele variante ale piesei au fost mixate și masterizate de Bogdan Ioan. Cu siguranță mixul va ajuta piesa să pătrundă mai ușor în cluburi, trupa fiind consacrată melodiilor de dragoste sau hiturilor melodioase pentru radio. Este încă un exemplu ce susține că o trupă trebuie să se transforme constant, păstrându-și identitatea, menținând pasul cu sound-ul prezentului.

Bere Gratis va cânta luna aceasta la Galați. Pe 20 ianuarie fanii și prietenii trupei din orașul de pe Dunăre vor putea asculta live noua melodie în clubul Zodiar. Vă propunem spre audiție cele două variante și să vă invităm să comentați.

Bere Gratis - Ringul de dans (Varianta originala):

Bere Gratis - Ringul de dans (remix DJ Quba):

Trending