Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Paul McCartney va lansa albumul Kisses On The Bottom în februarie!

Numele albumului pe care Paul McCartney îl va lansa pe 6 februarie 2012 este Kisses On The Bottom. Noul disc va include atât coveruri după piese celebre, cât şi compoziții... Continuare »
Paul McCartney

Paul McCartney

Numele albumului pe care Paul McCartney îl va lansa pe 6 februarie 2012 este Kisses On The Bottom.

Noul disc va include atât coveruri după piese celebre, cât şi compoziții proprii ale legendarului de la The Beatles. McCartney a declarat că a ales pentru LP “piese care au inspirat alte piese” şi “melodii din care s-au inspirat el şi Lennon de-a lungul timpului”.

Paul McCartney

Primul single de pe acest nou material, My Valentine, un featuring cu Eric Clapton, poate fi ascutat mai jos.

Ultimul album solo al britanicului, Memory Almost Full lansat în 2007, s-a vândut în 4 milioane de exemplare la nivel mondial (700.000 de copii doar în Statele Unite).

Pe 10 februarie 2012, Sir Paul McCartney va primi din partea Academiei Naţionale de Arte şi Ştiinţe Înregistrate (aceeaşi organizaţie care oferă şi premiile Grammy) trofeul MusiCares Person of the Year pentru realizările din industria muzicală şi din activitățile de caritate.

Paul McCartney & Eric Clapton - My Valentine

Citește mai multe despre Eric ClaptonPaul McCartney
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Jane's Addiction serbează Anul Nou cu un concert transmis prin satelit

Dacă aveți receiver de satelit puteți asculta concertul Jane’s Addiction de Anul Nou. Trupa serbează pentru a treia oară trecerea...

Închide