Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Paul McCartney dezvăluie coperta și tracklist-ul noului album - FOTO + AUDIO

Publicat

pe

Paul McCartney (sursa foto the sun.co.uk)
Paul McCartney (sursa foto the sun.co.uk)

Paul McCartney a dezvăluit numele noului album, pe care l-a anunțat în decembrie anul trecut - ”Kisses On The Bottom”. Titlul vine de la versurile piesei care deschide discul, ”I’m Gonna Sit Right Down And Write Myself A Letter”. Cântecul este de fapt un cover după Fats Waller și a fost un mare hit în 1935.

Paul McCartney (sursa foto the sun.co.uk)

Materialul discografic reprezintă o colecție de melodii pe care McCartney le-a ascultat de-alungul copilăriei. Discul include și două piese noi ale artistului, ”My Valentine” - o colaborare cu Eric Clapton, pe care o puteți asculta mai jos- și ”Only Our Hearts”- o colaborare cu Stevie Wonder.

Coperta album Paul McCartney - Kisses OnThe Bottom”Kisses On The Bottom”

I’m Gonna Sit Right Down And Write Myself A Letter
Home (When Shadows Fall)
It’s Only A Paper Moon
More I Cannot Wish You
The Glory Of Love
We Three (My Echo, My Shadow And Me)
Ac-Cent-Tchu-Ate The Positive
My Valentine
Always
My Very Good Friend The Milkman
Bye Bye Blackbird
Get Yourself Another Fool
The Inch Worm
Only Our Hearts

”Kisses On The Bottom”, ce va fi lansat și în variantă digitală a fost înregistrat în studiourile Capitol din Los Angele, New York și Londra. Va exista și o varianta delux a albumului care va conține două piese bonus, plus acces la o descărcare gratuită a unui concert exclusiv, ce va fi disponibil începând cu 14 februarie pe site-ul paulmccartney.com.

Coperta albumului a fost creat de Jonathan Schofield și Matthew Cooper, cunoscut pentru colaborările sale cu Arctic Monkeys și Franz Ferdinand. În plus, fotografia, pe care o vedeți și mai sus a fost realizată chiar de fiica artistului, Maria McCartney.

Paul McCartney (feat. Eric Clapton) - My Valentine

Comentează

Trending