Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Pandemonium lansează Misanthropy pe 10 martie

Pandemonium, Misanthropy, luna martie. Nu v-aţi dat seama despre ce este vorba? Simplu. Polonezii de la Pandemonium lanseaza cel de-al patrulea album din cariera lor de metalisti, pe data de... Continuare »

Pandemonium, Misanthropy, luna martie. Nu v-aţi dat seama despre ce este vorba? Simplu. Polonezii de la Pandemonium lanseaza cel de-al patrulea album din cariera lor de metalisti, pe data de 10 martie.

Cu un stil pe care-l declara satanic death metal, cei de la Pandemonium vor pune pe piaţă albumul Misanthropy, în care fanii vor avea supriza să regăsească şi vocea de la Chaostar, Androniki Skoula, care a mai avut colaborări cu cei de la Septic Flesh şi Rotting Christ. Pentru cei are nu mai au răbdare şi vor să ştie măcar numele pieselor, Misantrophy conţine 8 melodii:1. The Black Forest, 2. God Delusion, 3. Necro Judas, 4. Stones Are Eternal,5. Avant - Garde Underground, 6. Everlasting Opposition, 7. Only the Dead Will See the End of War, 8. Misanthropy. Acordurile de la Stones are Eternal pot fi ascultate în clipul de mai jos.

Citește mai multe despre Androniki SkoulaRotting Christ
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Epica: Puzzle muzical cu Requiem for the Indifferent

Ghici, ghicitoarea mea sau simplă aţâţare. La asta recurg membrii trupei Epica, ce se pregătesc pentru data de 9 martie,...

Închide