Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Noel Gallagher anunță un nou single - VIDEO

Publicat

pe

Noel Gallagher 2
Noel Gallagher 2

Noel Gallagher’s High Flying Birds a anunțat un lansare unui nou single. Acesta se intitulează ”Dream On” și va apărea pe 12 martie, iar mai jos puteți vedea o înregistrare cu piesa de la BBC Radio Theater.

Noel Gallagher 2

B-side-ul va fi ”Shoot A Hole Into The Sun”, prima piesă extrasă de pe albumul solo de debut al artistului.

Coperta album Noel Gallagher's High Flying Birds

Materialul ”Noel Gallagher’s High Flying Birds”, lansat în toamna anului trecut, s-a vândut deja în peste 500.000 de exemplare, clasându-se pe locul al doilea în topul celor mai vândute album rock în 2011, realizat de The Official Charts Company. – VEZI TOP.

În plus, Noel este nominalizat la Premiile Brit Awards de anul acesta, la categoria Cel Mai Bun Artist.

Gallagher va pleca alături de proiectul său într-un turneu în Marea Britanie, ce va debuta pe 13 februarie în Manchester și se va defășura în 14 orașe.

Cu toate că se bucură de succes în cariera solo, Noel Gallagher a declarat la finele anului trecut că nu va mai face parte din mainstream-ul industriei muzicale, iar zilele în care vindea milioane de album s-au terminat. Într-un interviu pentru Daily Record, Gallagher a mărturisit că nu crede că se va mai repeta în cariera sa nebunia din perioada Oasis.

”A existat un moment în anii 90 când muzica mea se afla în centru atenției, dar acum nu mai sunt important. Au fost minunate zilele în care vindeam milioane de albume și în care eram în fruntea clasamentelor. Acum vreau să fac albume nemuritoare.”

Noel Gallagher's High Flying Birds - Dream On

Trending