Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Neil Young și Crazy Horse lansează un nou material

Publicat

pe

Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)
Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com) │ FOTO: clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com

Deși nu au mai cântat împreună din 2004, Neil Young și Crazy Horse se pare că înregistrează un nou album.

Neil Young (sursa foto clevelanddoesnotrockblog.blogspot.com)

Potrivit unui site de fani Neil Young, intitulat, Thrasher’s Wheat, artistul a anunțat proiectul în cadrul festivalului de film Slamdance, ce s-a desfășurat în Utah, sâptămâna trecută. Young a fost prezent la eveniment pentru a susține filmul ”Journeys”, regizat de Jonathan Demme.

Crazy Horse (sursa foto en.wikipedia.org)În plus, de atunci, bateristul Ralph Molina a confirmat zvonurile prin intermediul paginii sale de Facebook.

Pe de altă parte, se pare că Young a lăsat de înțeles că vor fi două materiale cu Crazy Horse, unul care este gata și altul la care lucrează. Dacă ne amintim de un interviu din 2008, pe care Young l-a oferit publicației Rolling Stone, ne dăm seama că zvonurile sunt plauzibile, întrucât, artistul vorbea atunci de un LP înregistrat cu Crazy Horse în 2000, care nu a mai fost lansat niciodată. LP-ul se intitulează ”Toast” și, potrivit celor spuse de Young în interviu, este cel mai bun material pe care Crazy Horse l-a înregistrat vreodată. Deci, este posibil ca artistul să facă referire la acel LP și la un album nou.

Trending