Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

My Chemical Romance - Kids From Yesterday (videoclip)

Publicat

pe

My Chemical Romance
My Chemical Romance

Trupa My Chemical Romance a postat online videoclipul piesei Kids From Yesterday, incluse pe albumul Danger Days. Clipul este de fapt un colaj de filmuleţe din timpul concertelor susţinute în cadrul turneului de promovare al albumului. Conform declaraţiilor formaţiei, melodia Kids From Yesterday este ultimul single lansat de pe acest material:

"Acesta este ultimul single pe care îl lansăm de pe Danger Days. Am hotărât deci să lăsăm pentru la sfârșit melodia noastră preferată. Pentru fiecare dintre noi, piesa înseamnă foarte mult şi sperăm să vă "vorbească" şi vouă la fel cum ne-a "vorbit" nouă.".

my-chemical-romance

Vorbind despre clip, My Chemical Romance a afirmat:

"Începusem să ne uităm la filmări din timpul concertelor susţinute de-a lungul anilor, când am dat peste un clip realizat de o tânără foarte talentată, Emily Eisemann. Era un clip pe YouTube care sintetiza foarte bine ceea ce noi încercam din răsputeri să aşezăm cap la cap. Tot ce am făcut a fost s-o sunăm, să adăugăm ceea ce noi selectasem şi restul e istorie.".

Danger Days este cel de-al patrulea material de studio din cariera rockerilor americani. Materialul a apărut în magazine pe 19 noiembrie 2010, la patru ani de The Black Parade (2006). De pe acest disc, trupa a mai lansat şi single-urile Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na), Sing, Planetary (GO!) şi The Only Hope for Me Is You.

My Chemical Romance - Kids From Yesterday

Trending