Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Moonspell lansează Alpha Noir în aprilie

În ultimele zile am tot auzit despre lansări de albume în 2012. Metaliştii portughezi de la Moonspell au anunţat că luna aprilie le va aduce şi lor o mare bucurie: apariţia... Continuare »

În ultimele zile am tot auzit despre lansări de albume în 2012. Metaliştii portughezi de la Moonspell au anunţat că luna aprilie le va aduce şi lor o mare bucurie: apariţia pe piaţă a ceea ce ei numesc Alpha Noir. Albumul îl are ca producător pe Tue Madsen.

Potrivit unei postari pe un site de socializare, vocalistul Fernando Ribeiro a declarat că niciun alt album Moonspell nu s-a ridicat la statutul de PERFECT, cum se întamplă cu Alpha Noir, plănuit pentru lansare la 27 aprilie. După ce au fost criticaţi din pricina albumului Night Eternal, portughezii spun că noul material discografic este bulletproof, mai ales că fanii vor regăsi în piese riff-uri de calitate şi acea energie de care trupa avea nevoie.

În album se regăsesc piese precum Alpha Noir, Versus, Lickanthrope, Em nome do Medo (In numele fricii), Grandstand, fiecare în sine fiind o adevărată fortăreaţă.

Albumul se va lansa într-o ediţie specială digipack ce va cuprinde şi discul Omega White pe care se găsesc opt piese dark (precum Herodisiac, White Skies, Whiteomega), ce amintesc de albumul Irreligious (lansat în 1996, cunoscut datorită pieselor precum Opium, Ruin & Misery, Awake, Full Moon Madness).

Noul material Moonspell va fi promovat în această vară la o serie de show-uri şi festivaluri din Europa.

Citește mai multe despre Moonspell
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
My Chemical Romance - Kids From Yesterday (videoclip)

Trupa My Chemical Romance a postat online videoclipul piesei Kids From Yesterday, incluse pe albumul Danger Days. Clipul este de...

Închide