Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Mesajul Dubioza Kolektiv pentru fanii români! (video)

Fromația Dubioza Kolektiv va cânta în premieră la Bucureşti pe 25 ianuarie 2012 în clubul The Silver Church. Cei șase bosniaci cântă hip-hop, amestecat cu reggae, dub, rock şi folclor... Continuare »

Dubioza Kolektiv la Bucuresti in 2012Fromația Dubioza Kolektiv va cânta în premieră la Bucureşti pe 25 ianuarie 2012 în clubul The Silver Church.

Cei șase bosniaci cântă hip-hop, amestecat cu reggae, dub, rock şi folclor bosniac, iar peste tot pe unde merg transformă totul într-o petrecere balkanică ce ține până în zori.

În deschiderea evenimentului din Capitală, pe scenă va urca Madame Hooligan, trupă româno-americană inființată de Radu Almăşan (Bosquito) în perioada petrecută peste ocean.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, online pe www.eventim.ro şi la intrarea în club la preţul de 30 de lei.

Mesajul Dubioza Kolektiv pentru fanii români

Citește mai multe despre Dubioza Kolektiv
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultimele bilete la Nazareth, mai ieftine cu 15 %!

Cei care au lăsat achiziţionarea biletului pentru concertul Nazareth pe ultimul moment au şansa să beneficieze de un discount de...

Închide