Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Mesajul Dubioza Kolektiv pentru fanii români! (video)

Fromația Dubioza Kolektiv va cânta în premieră la Bucureşti pe 25 ianuarie 2012 în clubul The Silver Church. Cei șase bosniaci cântă hip-hop, amestecat cu reggae, dub, rock şi folclor... Continuare »

Dubioza Kolektiv la Bucuresti in 2012Fromația Dubioza Kolektiv va cânta în premieră la Bucureşti pe 25 ianuarie 2012 în clubul The Silver Church.

Cei șase bosniaci cântă hip-hop, amestecat cu reggae, dub, rock şi folclor bosniac, iar peste tot pe unde merg transformă totul într-o petrecere balkanică ce ține până în zori.

În deschiderea evenimentului din Capitală, pe scenă va urca Madame Hooligan, trupă româno-americană inființată de Radu Almăşan (Bosquito) în perioada petrecută peste ocean.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, online pe www.eventim.ro şi la intrarea în club la preţul de 30 de lei.

Mesajul Dubioza Kolektiv pentru fanii români

Citește mai multe despre Dubioza Kolektiv
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ultimele bilete la Nazareth, mai ieftine cu 15 %!

Cei care au lăsat achiziţionarea biletului pentru concertul Nazareth pe ultimul moment au şansa să beneficieze de un discount de...

Închide