Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO

Mastodon vin cu Dry Bone Alley (VIDEO)

Mastodon au pus la dispoziţia fanilor clipul piesei Dry Bone Alley, cel de-al doilea single extras de pe albumul The Hunter lansat anul trecut, în septembrie.

Regizat de Tim Biskup, clipul se remarcă printr-o mulţime de efecte deosebite, suprareliste. Biskup a ales pentru acest clip un colaj de imagini, unele cu tentă religioasă, a pus pe tapet şi puţine elemente care ţin de lumea ocultă, reuşind să-l aducă pe privitor într-o stare aparte. Potrivit site-ului oficial al trupei, cei de la Mastodon au pus la bătaie un premiu de 1000 de dolari pentru un fan talentat care va crea un logo pentru Dry Bone Valley, ce va apărea pe pagina de Facebook a trupei. Câştigătorul va fi desemnat de Tim Biskup.

Trupa Mastodon vine tocmai din America şi se recomandă printr-un sound care amestecă elemente curate cu pasaje heavy. Cel mai recent album al lor a fost The Hunter, care a ieşit pe piaţă anul trecut şi a ocupat poziţia #10 în Billboard 200.

Tracklist-ul albumului:

01. Black Tongue
02. Curl Of The Burl
03. Blasteroid
04. Stargasm
05. Octopus Has No Friends
06. All The Heavy Lifting
07. The Hunter
08. Dry Bone Valley
09. Thickening
10. Creature Lives
11. Spectrelight
12. Bedazzled Fingernails
13. The Sparrow
14. The Ruiner (limited-edition bonus track)
15. Deathbound (limited-edition bonus track)

Citește mai multe despre mastodonTim Biskup
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Steven Tyler (Aerosmith), fluierat de un întreg stadion (video)

Steven Tyler, solistul formaţiei Aerosmith, a ajuns din nou în atenţia presei, de această dată într-un mod negativ. Artistul în...

Închide