Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Mandinga a terminat de filmat videoclipul piesei Zailelah

Mandinga a terminat de filmat videoclipul piesei Zailelah, cel mai nou single din cariera trupei. Clipul, filmat atât într-un club din România, cât şi în locaţii exotice din Dubai şi... Continuare »
Mandinga

Mandinga a terminat de filmat videoclipul piesei Zailelah, cel mai nou single din cariera trupei. Clipul, filmat atât într-un club din România, cât şi în locaţii exotice din Dubai şi Abu Dhabi poartă semnătura regizorului Florin Boţea.

Mandinga

Acțiunea se învârte în jurul Elenei, solista trupei, care printr-un vis se transformă în prinţesa Zaleilah și străbate meleaguri exotice în căutarea iubirii. Videoclipul va fi disponibil în curând.

Zailelah este primul single Mandinga extras de pe albumul care se va lansa pe 14 martie la Sala Palatului, în cadrul concertului aniversar Mandinga – 10 ani.

Mandinga - Zaleilah

Citește mai multe despre Mandinga
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Wilco îl au pe Popey The Sailor Man în clipul piesei Dawned On Me (VIDEO)

Popeye The Sailor Man este din nou în actualitate. Au avut grijă cei de la Wilco să-l readucă într-un clip...

Închide