Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

M.I.A. cântă cu Madonna la Super Bowl - AUDIO

Cântăreața din Marea Britanie, M.I.A. va cânta alături de Madonna la Super Bowl. Artista a confirmat, în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, că va fi... Continuare »
MIA (sursa foto everythinghiphop.com)

Cântăreața din Marea Britanie, M.I.A. va cânta alături de Madonna la Super Bowl.

MIA (sursa foto everythinghiphop.com)

Artista a confirmat, în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de la BBC Radio 1, că va fi prezentă la Super Bowl, unde va interpreta impreună cu Madonna și Nicki Minaj piesa ”Gimme All Your Luvin’”.

Coperta single MIA - Bad Girl (sursa foto popcrush.com)”De fapt, nu am mai fost până acum la Super Bowl. Voi cânta cu Madonna și Nicki Minaj.”, a declarat M.I.A.

De asemenea, artista a vorbit despre viitorul său album, pe care îl dorește a fi un material de vară, deoarece va fi lansat vara.

”Imediat ce se va încheia evenimentul Super Bowl mă voi întâlni în următoarele săptămâni cu o serie de producători din Europa.”

Recent, M.I.A. a lansat noul single ”Bad Girls”, pe care îl puteți asculta mai jos. Acesta va fi inclus pe noul disc și a fost produs de Danja. Artista a filmat și videoclipul pentru single, pe care îl va lansa cel mai probabil la sfârșitul acestei săptămâni. Clipul a fost regizat de Romain Gavras, care a lucrat cu M.I.A. și la videoclipul ”Born Free”.

M.I.A. - Bad Girls

Citește mai multe despre MadonnaNicki Minaj
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
99% din muzica comercială românească într-o singură melodie

Dacă ați petrecut cât de puțin timp într-unul dintre cluburile sclipicioase românești, nu se poate să nu fi observat că...

Închide