Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Lenny Kravitz nu înțelege prejudecățile

Deoarece a crescut într-un mediu multicultural, Lenny Kravitz nu a avut o concepție asupra diferențelor rasiale, până a început să meargă la școală. Artistul a explicat, într-un interviu pentru ziarul... Continuare »
Lenny Kravitz (sursa foto corectnews.com)

Deoarece a crescut într-un mediu multicultural, Lenny Kravitz nu a avut o concepție asupra diferențelor rasiale, până a început să meargă la școală.

Lenny-Kravitz-Tour-2011_credit-foto-Mathieu-Bitton-36

Artistul a explicat, într-un interviu pentru ziarul Chicago Sun-Times, că mama sa l-a învățat să îmbrățișeze toate părțile moștenirii sale etnice. Născut într-o familie cu un tată evreu din Rusia și cu o mamă afro-americană, din Bahamian, muzicianul și-a petrecut copilăria atât în Upper Eastside (New York), cât și în Brooklyn, unde locuia bunicul său.

Lenny Kravitz (sursa foto corectnews.com)”Nu înțelegeam prejudecățile. Nu făceau parte din realitatea mea. Credeam doar că oamenii arată diferit și atât. Casa mea era plină de persoane foarte diferite. Familia mea a fost una mixtă, de albi, negri, creștini, evrei, iar prietenii părinților erau la fel de diversificați. Am avut o viață foarte colorată. Abia când am ajuns la școală am realizat că lucrurile nu sunt atât de simple. În prima zi de școală un copil a venit la părinții mei, care mă acompaniau în sala de clasă, și a strigat – ”Tatăl tău este alb!”. Apoi mama a avut o conversație cu mine legată de rase, despre viața mea și despre faptul că trebuie să îmbrățișez ambele părți.”

Lenny a mai dezvăluit că în timpul copilăriei a învățat să se bucure de culturi cât mai diferite, iar această mentalitate se vede foarte clar în noul album al artistului ” Black And White America”.

În prezent, artistul trăiește în Bahamas și Paris, deoarece îi place la nebunie să treacă de la viața simplă de pe insulă la cea agitată și bogată din punct de vedere cultural, din capitală.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lenny Kravitz
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
M.I.A. cântă cu Madonna la Super Bowl - AUDIO

Cântăreața din Marea Britanie, M.I.A. va cânta alături de Madonna la Super Bowl. Artista a confirmat, în cadrul emisiunii lui...

Închide