Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

KORPIKLAANI pregătesc albumul Kunnia pentru luna august

Nici metaliştii de la KORPIKLAANI nu pierd timpul. Pentru luna august, finlandezii pregătesc albumul Kunnia. Piesa Metsälle a fost înregistrată anul trecut şi va apărea, bineînţeles, pe noul album. Pentru... Continuare »

Nici metaliştii de la KORPIKLAANI nu pierd timpul. Pentru luna august, finlandezii pregătesc albumul Kunnia. Piesa Metsälle a fost înregistrată anul trecut şi va apărea, bineînţeles, pe noul album. Pentru cei care nu înţeleg niciun cuvânt din versurile piesei, membrii trupei spun că Metsälle este o poveste despre animale magice, călătorii prin păduri şi mlaştini.

Korpiklaani vin din Finlanda, cântă ceea ce se cheamă folk metal. Influenţaţi de Finntroll, o altă trupă care abordează acest stil muzical, cei de la Korpiklaani au lansat până acum albumele Spirit of the Forest – 2003, Voice of Wilderness – 2005, Tales Along This Road – 2006, Tervaskanto – 2007, Korven Kuningas – 2008, Karkelo – 2009, Ukon Wacka – 2011. Korpiklaani sunt foarte activi pe scenă din 2003, reuşind să câştige publicul cu piese interpretate în limbile Sámi, finlandeză şi engleză şi datorită instrumentelor tradiţionale finlandeze. În 2011 au sperat că piesa Metsälle va fi aleasă pentru a participa la Eurovision, dar din păcate nu au fost selectaţi pentru a reprezenta Finlanda.

Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Europe lansează Bag of Bones în aprilie

Suedezii de la EUROPE au decis ca titlul celui de-al nouălea album pe care-l vor lansa în aprilie să fie...

Închide