Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

KORPIKLAANI pregătesc albumul Kunnia pentru luna august

Nici metaliştii de la KORPIKLAANI nu pierd timpul. Pentru luna august, finlandezii pregătesc albumul Kunnia. Piesa Metsälle a fost înregistrată anul trecut şi va apărea, bineînţeles, pe noul album. Pentru... Continuare »

Nici metaliştii de la KORPIKLAANI nu pierd timpul. Pentru luna august, finlandezii pregătesc albumul Kunnia. Piesa Metsälle a fost înregistrată anul trecut şi va apărea, bineînţeles, pe noul album. Pentru cei care nu înţeleg niciun cuvânt din versurile piesei, membrii trupei spun că Metsälle este o poveste despre animale magice, călătorii prin păduri şi mlaştini.

Korpiklaani vin din Finlanda, cântă ceea ce se cheamă folk metal. Influenţaţi de Finntroll, o altă trupă care abordează acest stil muzical, cei de la Korpiklaani au lansat până acum albumele Spirit of the Forest – 2003, Voice of Wilderness – 2005, Tales Along This Road – 2006, Tervaskanto – 2007, Korven Kuningas – 2008, Karkelo – 2009, Ukon Wacka – 2011. Korpiklaani sunt foarte activi pe scenă din 2003, reuşind să câştige publicul cu piese interpretate în limbile Sámi, finlandeză şi engleză şi datorită instrumentelor tradiţionale finlandeze. În 2011 au sperat că piesa Metsälle va fi aleasă pentru a participa la Eurovision, dar din păcate nu au fost selectaţi pentru a reprezenta Finlanda.

Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Europe lansează Bag of Bones în aprilie

Suedezii de la EUROPE au decis ca titlul celui de-al nouălea album pe care-l vor lansa în aprilie să fie...

Închide