Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Keith Richards (The Rolling Stones) s-a operat la ochi

Keith Richards de la The Rolling Stones a fost supus unei operații cu laser la ochi pentru a-și salva vederea, care s-a slăbit. Daily Mirror susţine că, în ciuda faptului... Continuare »
Keith Richards (Rolling Stones)

Keith Richards de la The Rolling Stones a fost supus unei operații cu laser la ochi pentru a-și salva vederea, care s-a slăbit.

Daily Mirror susţine că, în ciuda faptului că Richards a supravieţuit atâția ani în desfrâul lumii rock'n'roll, chitaristul a efectuat operația înainte de Crăciun, la Londra şi a fost nevoit să poarte o protecție la ochi după operaţie.

Keith Richards (Rolling Stones)

O sursă apropiată a artistului a declarat:

”Este ultimul supraviețuitor al muzicii, dar nici chiar aparent nemuritorul Keith Richards nu poate opri marşul timpului. A fost o procedură inofensivă, rapidă și este foarte fericit de rezultate.”

Richards a mai suferit un traumatism cranian după ce a căzut dintr-un copac în timp ce se afla în vacanţă în Fiji. The Rolling Stones a fost nevoită să amâne atunci turneul european, întrucât chitaristul a fost obligat să fie supus unei operaţie pe creier, ca urmare a accidentului.

Anul trecut, s-a zvonit că Richards si Mick Jagger vor discuta planurile pentru aniversarea a 50 de ani de la primul concert Rolling Stones, care va avea loc pe 20 iulie, 2012. Se crede că cei doi artiști au pus deoparte certurile lor recente şi sunt în discuţii cu promotorii de concerte cu privire la posibilitatea unui turneu mondial.

Citește mai multe despre Keith RichardsMick JaggerThe Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dave Grohl (Foo Fighters) colaborează cu legendara trupă Ratt

Solistul de la Foo Fighters, Dave Grohl a colaborat cu formația Ratt. Astfel, Grohl a înregistrat o nouă piesă cu...

Închide