Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Kanye West va lucra la filmul ”The Jetsons”?

Publicat

pe

The Jetsons
The Jetsons
Kanye West a discutat o posibilă colaborare privind pelicula ”The Jestsons”. Potrivit MTV, rapper-ul este un mare fan al seriei de desene animate şi s-a întâlnit cu echipa care lucrează la film pentru o sesiune de "brainstorming".
The Jetsons
La începutul acestei săptămâni, West a postat o serie de mesaje pe contul său Twitter în care discuta despre noua sa companie de design DONDA şi a menţionat că a fost implicat în anumite discuţii și este posibil să fie numit director de creație pentru noua adaptare a desenului animat, pe marele ecran.
Producator Denise Di Novi a confirmat că dezvăluirile rapper-ului sunt adevărate:
"A auzit că lucrăm la noul film ”The Jetsons”. Astfel a venit și a declarat că este un mare Jetsons. Există o mulţime de fanatici Jetsons, mai ales oameni care sunt pasionați de ştiinţă, sau de proiectare futuristică. West a fost interesat de ședința de brainstorming pe care o am ținut-o, unde am discutat ce facem cu filmul şi ce idei ar putea avea. A fost o conversaţie preliminară foarte prietenoasă.”
Cu toate acestea, nu este clar dacă West se va putea implica în producerea filmului, Di Novi adăugând:
".. Se va gândi mai mult la acest proiect şi va vedea dacă este inspirat din punct de vedere vizual. El este un artist foarte vizual."
Jay-Z & Kanye WestKanye West a lansat în august, anul trecut, "Watch The Throne", album realizat în colaborare cu Jay-Z.
Se pare că cei doi artiști au fost plătiți cu aproape 4 milioane de lire sterline pentru a concerta la petrecerea fiicei unui miliardar arab din Dubai, care împlinea 16 ani luna trecută.

Trending