Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Slipknot

Kanye West va lucra la filmul ”The Jetsons”?

Kanye West a discutat o posibilă colaborare privind pelicula ”The Jestsons”. Potrivit MTV, rapper-ul este un mare fan al seriei de desene animate şi s-a întâlnit cu echipa care lucrează la film pentru o sesiune de "brainstorming".... Continuare »
The Jetsons

Kanye West a discutat o posibilă colaborare privind pelicula ”The Jestsons”. Potrivit MTV, rapper-ul este un mare fan al seriei de desene animate şi s-a întâlnit cu echipa care lucrează la film pentru o sesiune de "brainstorming".
The Jetsons
La începutul acestei săptămâni, West a postat o serie de mesaje pe contul său Twitter în care discuta despre noua sa companie de design DONDA şi a menţionat că a fost implicat în anumite discuţii și este posibil să fie numit director de creație pentru noua adaptare a desenului animat, pe marele ecran.
Producator Denise Di Novi a confirmat că dezvăluirile rapper-ului sunt adevărate:
"A auzit că lucrăm la noul film ”The Jetsons”. Astfel a venit și a declarat că este un mare Jetsons. Există o mulţime de fanatici Jetsons, mai ales oameni care sunt pasionați de ştiinţă, sau de proiectare futuristică. West a fost interesat de ședința de brainstorming pe care o am ținut-o, unde am discutat ce facem cu filmul şi ce idei ar putea avea. A fost o conversaţie preliminară foarte prietenoasă.”
Cu toate acestea, nu este clar dacă West se va putea implica în producerea filmului, Di Novi adăugând:
".. Se va gândi mai mult la acest proiect şi va vedea dacă este inspirat din punct de vedere vizual. El este un artist foarte vizual."
Jay-Z & Kanye WestKanye West a lansat în august, anul trecut, "Watch The Throne", album realizat în colaborare cu Jay-Z.
Se pare că cei doi artiști au fost plătiți cu aproape 4 milioane de lire sterline pentru a concerta la petrecerea fiicei unui miliardar arab din Dubai, care împlinea 16 ani luna trecută.

Citește mai multe despre Jay-ZKanye West
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Keith Richards (The Rolling Stones) s-a operat la ochi

Keith Richards de la The Rolling Stones a fost supus unei operații cu laser la ochi pentru a-și salva vederea,...

Închide