Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Kanye West va lucra la filmul ”The Jetsons”?

Kanye West a discutat o posibilă colaborare privind pelicula ”The Jestsons”. Potrivit MTV, rapper-ul este un mare fan al seriei de desene animate şi s-a întâlnit cu echipa care lucrează la film pentru o sesiune de "brainstorming".... Continuare »
The Jetsons

Kanye West a discutat o posibilă colaborare privind pelicula ”The Jestsons”. Potrivit MTV, rapper-ul este un mare fan al seriei de desene animate şi s-a întâlnit cu echipa care lucrează la film pentru o sesiune de "brainstorming".
The Jetsons
La începutul acestei săptămâni, West a postat o serie de mesaje pe contul său Twitter în care discuta despre noua sa companie de design DONDA şi a menţionat că a fost implicat în anumite discuţii și este posibil să fie numit director de creație pentru noua adaptare a desenului animat, pe marele ecran.
Producator Denise Di Novi a confirmat că dezvăluirile rapper-ului sunt adevărate:
"A auzit că lucrăm la noul film ”The Jetsons”. Astfel a venit și a declarat că este un mare Jetsons. Există o mulţime de fanatici Jetsons, mai ales oameni care sunt pasionați de ştiinţă, sau de proiectare futuristică. West a fost interesat de ședința de brainstorming pe care o am ținut-o, unde am discutat ce facem cu filmul şi ce idei ar putea avea. A fost o conversaţie preliminară foarte prietenoasă.”
Cu toate acestea, nu este clar dacă West se va putea implica în producerea filmului, Di Novi adăugând:
".. Se va gândi mai mult la acest proiect şi va vedea dacă este inspirat din punct de vedere vizual. El este un artist foarte vizual."
Jay-Z & Kanye WestKanye West a lansat în august, anul trecut, "Watch The Throne", album realizat în colaborare cu Jay-Z.
Se pare că cei doi artiști au fost plătiți cu aproape 4 milioane de lire sterline pentru a concerta la petrecerea fiicei unui miliardar arab din Dubai, care împlinea 16 ani luna trecută.

Citește mai multe despre Jay-ZKanye West
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Keith Richards (The Rolling Stones) s-a operat la ochi

Keith Richards de la The Rolling Stones a fost supus unei operații cu laser la ochi pentru a-și salva vederea,...

Închide