Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

José Carreras revine pe scena Sălii Palatului pe 25 mai

Publicat

pe

Jose Carreras va concerta la Bucuresti in 2012
Jose Carreras va concerta la Bucuresti in 2012

Tenorul italian José Carreras revine pe 25 mai 2012 de la ora 20.00 pe scena Sălii Palatului din Bucureşti pentru un nou concert din care nu vor lipsi piesele La Donna e Mobile și Nessun Dorma.

Jose Carreras va concerta la Bucuresti in 2012

José Carreras a început să cânte la vârsta de 8 ani când a interpretat melodia La Donna e` Mobile la Radioul Naţional Spaniol, iar ca tenor a debutat în 1970 cu un rol principal alături de Monserrat Caballe în Donizetti`s – Lucrezia Borgia. În 1972, odată cu rolul Pikerton din Madama Butterfly de la Opera din New York, talentul său a depăşit graniţele Europei, fiind aclamat şi peste ocean.

Cariera sa impresionantă cuprinde peste 60 de roluri interpretare pe marile scene muzicale ale lumii, dar şi înregistrări alături de artişti cunoscuți precum: Diana Ross, Klaus Meine, Charles Aznavour, Sarah Brightman şi mulţi alţii.

La fiecare reprezentaţie, Carreras îşi poartă publicul într-o lume teatrală, în care personajele capătă identitate pe ritmurile celebrelor La Donna e Mobile, Nessun Dorma și Core`Ngrato.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul, Magazinele Diverta, Magazinele Flanco, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Magazinul Victoria, Magazinul Muzica, Palatul Naţional al Copiilor, Staţia de Metrou Unirii 1 şi online pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, myticket.ro la următoarele preţuri:

- 1000 lei (categoria VIP)
- 800 lei (categoria 1)
- 600 lei (categoria 2)
- 400 lei (categoria 3)
- 300 lei (categoria 4)
- 200 lei (categoria 5)

Evenimentul este organizat de Project Events în colaborare cu European Event Service.

José Carreras - Una Furtiva Lagrima (Donizetti)

Trending