Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Joe Satriani debutează pe marele ecran (trailer)

Joe Satriani iese pe marele ecran. Chitaristul de la Chickenfoot a devenit personaj în pelicula Satchurated, un film-concert care va fi prezentat 3D şi 7.1 Dolby Surround Sound, în luna... Continuare »

Joe Satriani iese pe marele ecran. Chitaristul de la Chickenfoot a devenit personaj în pelicula Satchurated, un film-concert care va fi prezentat 3D şi 7.1 Dolby Surround Sound, în luna martie.

Un material rock de calitate. Asta propun câştigătorii Grammy, Pierre şi Francois Lamoureux, care sunt vinovaţi şi de show-ul Snakes & Arrows Live al celor de la Rush. Până la lansarea filmului, a cărui dată nu este cunoscută, încă, vă puteţi delecta cu un trailer care vă pune în temă cu ceea ce va urma în martie. Satchurated a fost filmat in cadrul The Wormhole Tour, care promovează albumul, Black Swans And Wormhole Wizards, desfăşurat la Metropolis,  în Montreal, pe 12 decembrie 2010.

Cine este Joe Satriani? Un chitarist de rock instrumental pentru care premiile Grammy nu mai sunt un vis. A fondat turneul G3, a fost chitaristul trupei Deep Purple în 1994, a avut colaborări cu Steve Vai, John Petrucci, Yngwie Malmsteen şi mulţi alţii. Cât priveşte proiectul Chickenfoot în care Satriani este implicat împreuna cu doi foşti membri ai grupului Van Halen, Sammy Hagar (voce), Michael Anthony (bas), şi cu bateristul trupei Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, trupa a lansat albumul omonim de debut pe 5 iunie 2009.

Citește mai multe despre ChickenfootJoe SatrianiJohn PetrucciRed Hot Chili PeppersSteve VaiYngwie Malmsteen
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Korn, Making of al piesei Sanctuary (VIDEO)

La piesa Sanctuary, după cum au spus cei de la Korn, mai întâi au creat melodia, apoi au scris versurile....

Închide