Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Jason Mraz - I Won't Give Up (videoclip)

Publicat

pe

Jason Mraz - I Won't Give Up, videoclip nou
Jason Mraz - I Won't Give Up, videoclip nou

După patru ani de la lansarea albumului We Sing. We Dance. We Steal Things. şi la trei ani după ce piesa I'm Yours a spart orice record de audienţă, Jason Mraz revine în atenţia lumii muzicale cu un nou album, cel de-al patrulea din cariera sa. Noul material nu are titlul încă, însă-i putem asculta primele acorduri întrucât cântăreţul de origine americană a postat pe internet prima piesă inclusă pe acesta.

Jason Mraz - I Won't Give Up, videoclip nou

I Won't Give Up, pe numele său, noua melodie este o baladă la chitară, o odă adusă unei poveşti de dragoste în care îl auzim pe Mraz cântând "Just like them old stars/I see that you've come so far/To be right where you are."

Noul album este programat să apară pe piaţă în a doua jumătate a acestui an şi a fost descris de Mraz ca fiind "unul în care pianul şi chitara se vor auzi mai mult decât în materialele de până acum".

Albumul anterior lui Mraz, We Sing. We Dance. We Steal Things. lansat în 2008 s-a vândut în 1.7 milioane de exemplare pe întreg mapamondul, iar single-ul I'm Yours a petrecut 76 săptămâni în Topul Billboard Hot 100, depăşind recordul înregistrat de piesa How Do I Live a lui LeAnn Rimes, care a petrecut 69 săptămâni.

Jason Mraz - I Won't Give Up

Trending