Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Iced Earth - Anthem (videoclip)

Iced Earth a lansat clipul piesei Anthem, ce aparține albumului Dystopia. Videoclipul, un colaj de scene din concertele susţinute în cadrul turneului european de promovare a fost produs şi regizat... Continuare »
Concert Iced Earth, Bucuresti, 22 noiembrie 2011

Concert Iced Earth, Bucuresti, 22 noiembrie 2011

Concert Iced Earth, Bucuresti, 22 noiembrie 2011Iced Earth a lansat clipul piesei Anthem, ce aparține albumului Dystopia.

Videoclipul, un colaj de scene din concertele susţinute în cadrul turneului european de promovare a fost produs şi regizat de Kosch Fabian Film.

Jon Schaffer, solistul trupei a declarat despre clip:

"Ne-am distrat înregistrând acest videoclip, lucru ce se vede sigur pe fețele noastre. Anthem arată foarte bine energia şi distracţia din concertele."

Promovarea albumului Dystopia a adus formația anul trecut pe 22 noiembrie și pe meleaguri românești pentru un concert la The Silver Church club - Galeria Foto și recenzia evenimentului pot fi văzute AICI.

Iced Earth - Anthem

Citește mai multe despre Iced Earth
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cea mai proastă muzică scrisă vreodată

Acesta nu este un articol de critică asupra vreunui interpret sau a vreunei piese, ci despre momentul în care muzica...

Închide