Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Grimus - Promise, single nou! (audio)

Publicat

pe

Grimus
Grimus

Trupa Grimus a lansat oficial single-ul Promise, extras de pe albumul Egretta (2011). Vorbind despre noua melodie trupa a declarat:

"Primele interpretări au fost 100% acustice, cu violoncel, oboi, chitară şi pian. Pentru album am ales această versiune atipică pentru că Promise este un cântec care vorbeşte despre schimbare şi consecinţele ei. Atmosfera şi percuţia obsesivă ne duc cu gândul la o iarnă care nu mai trece şi este astfel potrivită pentru perioada de an în care ne aflăm.”

grimus

Egretta este cel de-al doilea material de studio din cariera rockerilor clujeni, după Panikon lansat în 2008. Materialul a fost înregistrat și masterizat peste ocean, în New York şi finalizat la Cluj alături de producătorul Adam Whittaker. Pentru a-şi promova discul, cei şase "grimuși" au plecat într-un turneu ce a cuprins concerte atât în România cât şi în ţările vecine, culminând pe 6 octombrie 2011 în clubul The Silver Church din Bucureşti cu concertul de lansare care i-a avut ca invitaţi pe cei de la Vetoes.

De pe Egretta au mai fost lansate anul trecut şi single-urile Face The Light, Vanity şi In Your Eyes, toate ajungând pe prima poziţie în Topul Radio Guerrilla.

Grimus - Promise

Trending