Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Garbage revine cu un nou album după 7 ani!

Publicat

pe

Garbage 2 (sursa foto audioinkradio.com)
Garbage 2 (sursa foto audioinkradio.com)

Garbage se pregătește să lanseze cel de-al cincilea album, în această primăvară.

Garbage 2 (sursa foto audioinkradio.com)

Noul material discografic va apărea prin casa de discuri Stunvolume, pe care trupa a deschis-o începând cu 23 ianuarie. Se pare că Garbage s-a săturat de felul în care fac afaceri marile companii și a decis să fie pe propriile forțe.

Garbage (sursa foto guitarmasterclass.net)Pentru prima dată formația nu a înregistrat albumul în Wisconsin, orașul în care s-a format grupul în 1994, ci a ales să folosească studiourile din Los Angeles.

Primul discul Garbage din ultimii șapte ani este produs chiar de trupă și mixat de bateristul grupului, Butch Vig. De asemenea, formația va susține un turneu foarte condensat pentru promovarea albumului, dar încă nu a fost anunțat un program.

Anul trecut, Butch Vig a declarat că cei cinci ani de pauză i-au ajutat pe membrii grupului să-și limpezească gândurile. Legat de acest nou album, Vig a precizat:

”Sunt multe elemente pe care le iubim, precum chitările zgomotoase sau beat-urile puternice. Vrem să facem un disc pe care să-ți dorești să-l asculți atunci când conduci.”

Comentează

Trending