Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Fosta voce Iron Maiden concertează în Silver Church

Publicat

pe

Blaze-Bayley-ex.-Iron-maiden
Blaze-Bayley-ex.-Iron-maiden

Anul începe cu veşti bune pentru fanii Iron Maiden în special şi pentru iubitorii de sonorităţi “old school” în general: Blaze Bayley vocea Iron Maiden din perioada 1995 – 2000, va concerta la Bucureşti, în clubul Silver Church, vineri 23 martie 2012. Evenimentul face parte din turneul “The King of Metal World Tour”, care va începe pe 8 martie.

Blaze-Bayley-ex.-Iron-maiden

Blaze Bayley este vocalul cu care Iron Maiden a venit pentru prima dată în România. Formaţia a concertat atunci pe scena Sălii Polivalente, în cadrul evenimentului Skip Rock '95, în faţa a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regăseşte pe două albume din discografia Maiden: “The X-Factor” – 1995, şi “Virtual XI” – 1998.  Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numără: “When 2 Worlds Collide”, “Futureal”, “Virus”, “Look for The Truth”, “Man on The Edge”, şi “The Clansman”.

Cei care sunt nerăbdători să îl întâlnească pe Blaze vor avea ocazia să fie alături de el la concertul Nazareth din Hard Rock Cafe, din data de 27 ianuarie, la care prezenţa lui Blaze a fost confirmată.

Biletele se găsesc în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.bilet.ro şi www.myticket.ro. Biletele vor fi disponibile începând cu data de 12 ianuarie.

Preţul biletelor variază în funcţie de data la care sunt achiziţionate:

40 lei înainte de 21 ianuarie

60 lei înainte de 22 martie

70 lei în ziua evenimentului

Concertul lui Blaze Bayley din 23 martie este organizat de Kompas Events şi Cavalleria Events.

Comentează

Trending