Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Flamenco pasional cu Angel Munoz pe scena Sălii Palatului

Publicat

pe

Angel Munoz in Romania in 2012
Angel Munoz in Romania in 2012

Angel Munoz in Romania in 2012Ángel Muñoz, unul dintre cei mai apreciaţi dansatori de flamenco ai Spaniei va reveni anul acesta în România pentru două spectacole - la Sala Palatului din Bucureşti pe 13 martie şi pe scena sălii Capitol din Timișoara pe 14 martie. Prin intermediul muzicii, dansului, castanietelor și a spiritului latin, Muñoz reuşeşte la fiecare reprezentaţie să-şi încânte publicul şi să-l transpună în lumea pasională şi plină de expresivitate a flamencoului.

Ángel Muñoz provine din Cordoba, și este considerat al doilea mare dansator de flamenco al Spaniei, după Joaquin Cortes, alături de care a studiat și-a dansat în numeroase evenimente. A debutat ca solist în spectacolul coregrafic bazat pe "Forța destinului" de Verdi şi a marcat de-al lungul vremii roluri importante în spectacole precum "La Traviata" sau "La del Soto del Parral". În 1994 talentul său a fost recompensat cu premiul întâi la Festivalul Național de Dans de "La Mejorana" și la Concursul Național de Arte Flamenco de la Cordoba.

În România, Angel va fi acompaniat de trupa sa, în componenţa căreia se află: Antonio Españadero și Manuel Pérez – chitară, Roberto Lorente și La Tremen – voce și Nacho López - percuţie.

Biletele pentru evenimentul de la București sunt disponibile prin Agenția Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu, Str. Moise Nicoară nr.18, în rețeaua Eventim și online pewww.vreaubilet.ro și www.eventim.ro la preţuri cuprinse între 60 – 150 lei în funcţie de categoria de loc.

Ángel Muñoz - Festival de Jerez 2011

Trending