Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Feist a făcut cover după Guns N’ Roses – VIDEO

Feist a interpretat piesa ”November Rain” a lui Guns N’ Roses, în cadrul unui concert susținut în Mexic. După cum se poate vedea în înregistrarea de mai jos, artista a abordat... Continuare »
Feist

Feist a interpretat piesa ”November Rain” a lui Guns N’ Roses, în cadrul unui concert susținut în Mexic. După cum se poate vedea în înregistrarea de mai jos, artista a abordat look-ul lui Slash, iar în momentul culminant al piesei, cineva sparge o piñata pe scenă.

Feist

Feist a revenit în octombrie cu un nou material discografic, ”Metals”, după o pauză de 3 ani. Artista de origine canadiană a înregistrat albumul în studiourile din Toronto și a lucrat cu Chilly Gonzales, Mocky și producătorul Valgeir Sigurosson, cunoscut pentru colaborările sale cu Bjork.

Artista va susține două concerte în Marea Britanie, în luna martie. Primul spectacol va avea loc la Royal Albert Hall din Londra, pe 25 martie, iar următoare zi, Feist va concerta în Manchester la O2 Apollo.

MastodonRecent, cântăreața a anunțat că plănuiește o colaborare cu trupa de heavy metal Mastodon. Feist și Brent Hinds (Mastodon) s-au întâlnit în octombrie anul trecut, în cadrul emisiunii Later...With Jools Holland. Aceștia au discutat și au decis că ar fi extrem de interesant să colaboreze.

 

Feist – November Rain (cover Guns N’ Roses) – Live, Mexic – decembrie 2011

Citește mai multe despre Guns N' Rosesmastodon
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
S-au descoperit 700 de piese nelansate de Thin Lizzy!

O colecție impresionantă de aproape 700 de piese nelansate de Thin Lizzy a fost descoperită. Se pare că melodiile erau...

Închide