Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Epica: Puzzle muzical cu Requiem for the Indifferent

Ghici, ghicitoarea mea sau simplă aţâţare. La asta recurg membrii trupei Epica, ce se pregătesc pentru data de 9 martie, când vor lansa un nou album, Requiem for the Indifferent.... Continuare »
Trupa Epica

Trupa Epica

Ghici, ghicitoarea mea sau simplă aţâţare. La asta recurg membrii trupei Epica, ce se pregătesc pentru data de 9 martie, când vor lansa un nou album, Requiem for the Indifferent. După ce în timpul unui concert recent au interpretat în faţa fanilor piesa Storm the Sorrow care se va regăsi pe albumul pregătit pentru 9 martie, cei din bandul Epica au lăsat să iasă pe piaţă frânturi dintr-o nouă piesă, Monopoly on Truth, care anunţă, de asemenea, noul album Requiem for the Indifferent.

Se poarta teaser-ele, iar la această mică şmecherie au apelat şi cei de la Epica, care s-au gândit ca ar fi bine ca fanii să fie puşi în gardă cu privire la complexitatea şi noutatea noului album care va ieşi pe piaţă în luna lui mărţişor. Nu este vorba despre un clip, ci de câteva acorduri ale drummer-ului trupei, iar în fiecare săptămână, până în momentul lansării, vor adăuga alte şi alte acorduri ale piesei... Un fel de puzzle muzical.

Requiem for the Indifferent este cel de-al 5-lea album al trupei şi va fi promovat printr-un turneu de amploare în întreaga Europă.

Citește mai multe despre Epica
Ana-Maria Prelipcean este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kiss aniversează 35 de ani de Destroyer

Un mare Kiss pentru fani. Trupa de rockeri din America vor lansa o ediţie deluxe a cunoscutului lor album Destroyer,...

Închide